Loading...

Race for Riget

/Race for Riget
Race for Riget 2017-05-25T09:51:41+00:00

Project Description

Race For Riget

Til Copenhagen Historic Grand Prix den 5. – 6. august 2017 kan du som gæst eller publikum købe en hæsblæsende køretur som passager ved siden af en racerkører, og i spidsen for et eksotisk felt af supersportsvogne, er vores Race for Riget-ambassadør, Jan Magnussen, trukket i køredragten.

Race for Riget er et ufravigeligt element i Copenhagen Historic Grand Prix, og en enestående mulighed for at komme helt tæt på de dygtige racerkørere, når de udøver deres spektakulære håndværk. I én time både lørdag og søndag er det muligt for tilskuere og besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park, at købe sig en eftertragtet køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Race for Riget har siden 2010 indsamlet mere end 1.700.000 kr., hvoraf de 599.000 kr. blev doneret i 2015. Siden indslaget første gang rullede ud på den brandvarme asfalt, har det godgørende formål været et kardinalpunkt både hos de udøvende racerkørere, samt hos de bilfabrikker og bilimportører, som velvilligt stiller de potente sportsvogne til rådighed i den gode sags tjeneste.

Har du også lyst til din livs køretur som passager ved siden af en racerkører?

KØB din billet i Ryttergården ved Copenhagen Historic Grand Prix som afholdes den 5. – 6. august 2017 på Bellahøj Park.

I 2016 blev de indsamlede penge ( 493.600 kr.) doneret ligeligt til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet og Dansk Røde Kors.

Hvornår?

Race for Riget køres både lørdag og søndag omkring middagstid i 1 time. Se de nøjagtige tidspunkter i programmet. Billetter kan kun købes i ryttergården efter først til mølle princippet.