Frivillig 2017

//Frivillig 2017
Frivillig 2017 2017-05-10T16:22:32+00:00

CHGP startede tilbage i 1996, og igennem tiden har vi afviklet 16 vellykkede sæsoner. Dette er primært grundet vores effektive og kompetente frivillige. Vi har skabt en unik begivenhed, hvor vi giver vores frivillige rum til at tænke ud af boksen og dermed bidrage til at skabe Danmarks bedste motorløb. Som frivillig oplever du Grand Prix’et på første parket og indgår i et særligt sammenhold af fantastiske mennesker.

Frivilligheden er benzinen til vores historiske bil. Vi håber dermed, at du har mod på at starte motoren og køre endnu et fantastisk ”race” med os!”

Fordele ved at være frivillig til CHGP:

  • Fællesskab og spændende oplevelser
  • Nye faglige kompetencer
  • Personlige og faglige udfordringer
  • Tilføj erfaringer til CV’et
  • Nyt personligt og fagligt netværk
  • Hjælper indirekte med at støtte den gode sag ”BørneUngeProgrammet”
  • Deltager i lodtrækningen om 2 billetter til F1 på Spa Francorchamps med K-Rejser (1 lod pr. arbejdsdag)
  • Deltager i lodtrækningen om et Tissot V8 chronograph herre quartz ur.

Publikumsservice

Publikumsservice er CHGP’s største frivillig-gruppe. Som frivillig er man arrangementets ambassadør, og især som Publikumsservice står du for at give publikum en sjov og god helhedsoplevelse, når de besøger CHGP. Når det er sagt, er det dog også vigtigt for os, at I frivillige får en spændende oplevelse ud af det.

Når du tilmelder dig Publikumsservice, vil du efterfølgende blive tildelt til et bestemt arbejdsområde indenfor Publikumsservice.
Det er muligt at tilkendegive/efterspørge hvilke af de forskellige arbejdsområder, indenfor publikumsservice, du helst ønsker. Så vidt muligt efterkommer vi jeres ønsker. I sidste ende er det dog gruppelederen, der efter bedste evne sammensætter diverse arbejdsområder.
Disse ønsker bedes noteres i kommentarfeltet nederst.

Du møder på forskellige tidspunkter – tidspunkterne varierer ud fra de tildelte arbejdsområder.

Hvis du ønsker et større indblik i hvad de forskellige arbejdsområder indebærer, kan du klikke på følgende punkter:

Bro- og indgangsservice

Du møder om morgenen lørdag d. 5/8 og søndag d. 6/8 til morgenmad og introduktion – tidspunkt tilgår.

Bro- og indgangsservice står ved indgangene i åbningstiden, og kontrollerer at kun publikum med korrekt billet lukkes ind samt sørger for at ud- og indgang foregår let og glidende.

Desuden assisteres publikum ved broerne og over banen som fører ind på selve området. Herunder sørges der for, at folk ikke stopper op under passagen.

Der hjælpes med barnevogne og kørestole m.v.
Indgangs- og broservice deles i hold – ét for hver indgang og bro, som selv fordeler arbejde og pauser indbyrdes i samarbejde med gruppelederen.

Alle hold er udstyret med radio.

Arbejdstid      

Præcise arbejdstider tilgår for både lørdag og søndag. Vagten slutter senest kl. 18.30, hvor natteopsynet overtager.

Tilmeld dig her

Områdeassistance

Du møder om morgenen lørdag d. 5/8 og søndag d. 6/8 til morgenmad og introduktion – tidspunkt tilgår.

Områdeassistance og opsyn har tre primære opgaver: At holde øje med at KUN personer med gyldigt armbånd opholder sig på området, opsyn med vores hegn samt assisterer publikum med information og vejledning.

Som frivillig indenfor dette felt vil man både have ansvaret for at give publikum en god oplevelse i inderkredsen samt holde opsyn med vores faciliteter omkring Grand Prix’et. Det betyder, at man inden for denne arbejdsbeskrivelse har det gyldne overblik over HELE området og kan varetage et bredt arbejdsområde.

Alle hold er udstyret med radio og evt. et køretøj.

Arbejdstid

Præcise arbejdstider tilgår for både lørdag og søndag. Vagten slutter senest kl. 18.30, hvor natteopsynet overtager.

Tilmeld dig her

Indkørsel- og p-service

Indkørsels- og parkeringsservice arbejder dagene før løbsweekenden, torsdag d. 3/8 & fredag d. 4/8 og i løbsweekenden lørdag d. 5/8 & søndag d. 6/8

I dagene før løbsweekenden kontrolleres trafikken ind på området ved de fire indkørsler. Når indkørslen til personaleparkeringen åbnes lørdag og søndag morgen, skal alle bilerne kontrolleres for korrekt P-tilladelse.

Det aflukkede stykke af Hulgårdsvej, indkørslen til kvarteret ud mod Hvidkildevej og indkørslen til handicap P-pladsen skal bevogtes i løbsweekenden.

Arbejdstid

Præcise arbejdstider tilgår for arbejdet torsdag-søndag. Vagten slutter senest kl 20.00.

Tilmeld dig her

Tribuneservice

Du møder om morgenen lørdag d. 5/8 og søndag d. 6/8 til morgenmad og introduktion – tidspunkt tilgår.

Arbejdet består i at assistere publikum ved vores tribuner langs med banen. Tribuneservice sørger for at kun publikum med de rette adgangsarmbånd benytter tribunerne. Desuden hjælpes der med information til publikum.

Tribuneservice deles i hold som selv fordeler arbejde og pauser indbyrdes i samarbejde med gruppelederen, således at tribunen altid er bemandet.

Arbejdstid

Præcise arbejdstider tilgår for både lørdag og søndag. Vagten slutter senest kl. 18.30.

Tilmeld dig her

Runnere

Du møder om morgenen kl. 07.00 lørdag d. 5/8 og søndag d. 6/8 til morgenmad og introduktion.
Har du ikke været Runner til CHGP før, skal du møde fredag d. 4/8, da du skal kende området og instrueres i diverse opgaver.

Runnere sørger bl.a. for udbringning af mad og drikke til CHGP’s frivillige på pladsen under selve afviklingen af Grand Prix’et.  Derudover skal løbsledelsen serviceres og øvrige forefaldende bud- og serviceopgaver på området varetages. Yderligere leverer runnere løbsresultater fra dommertårnet til løbssekretariatet.

Der vil være cykler og Gator el. golfvogn til rådighed.

Runnerteamet fordeler arbejde og pauser indbyrdes i samarbejde med gruppelederen, således at der altid er bemandet.

Arbejdstid

Arbejdstid begge løbsdag er kl. 07.00 – kl. 19.00. Fredag efter aftale.

Tilmelding som Runnere er lukket nu.

Det vil glæde os såfremt en af de andre opgaver kan friste dig.

Drikkevareservice

Der arbejdes i dag- og aftentimerne om fredagen og i løbsweekenden (4/8 – 6/8) samt søndag aften efter løbets afslutning.

I drikkevarer-service står vi for at servicere alle vores egne barer samt vores mange erhvervskunder med drikkevarer.
Drikkevarer-service står for opbevaring af drikkevarer-lager og levering og afhentning af drikkevarer-produkter til vores egne barer samt erhvervskunder.
I drikkevarer-service har vi tæt kontakt med vores erhvervskunder, hvorfor man møder mange spændende mennesker.
Det er vores fornemmeste opgave, at sørge for at alle vores tilskuere og vores erhvervskunder får en fantastisk weekend, og at de ikke tørster undervejs.

Til dette formål skal vi bruge folk som er praktisk anlagte og godt kan lide at bruge deres muskler, da der skal bæres en del drikkevarer.
Der vil naturligvis være køretøjer til rådighed til at transportere drikkevarerne.

Arbejdstid

Præcise arbejdstider tilgår for både fredag, lørdag og søndag. Fredag og lørdag slutter vagten senest kl. 19.00. Søndag forventes det, at vagten slutter kl. 20.00 – dog kan ekstra arbejdstid forekomme.

Det er et plus men ikke et krav, at man skal kunne arbejde alle tre dage.

Tilmeld dig her

Banebyggere

Der arbejdes i 2-holds skift (kl. 08.00 – 16.00 og kl. 16.00 – 22.00) i perioderne 27/7 – 4/8 og 6/8 – 10/8.

Banebyggerne er nærmest legendariske efter de mange år i Fælledparken. Mange har været med i adskillelige år og derfor er der altid nogle som ved ”hvad det går ud på”, når arbejdet skal udføres. Før løbet og efter løbet opbygges og nedtages banen. Det foregår både med dag- og aftenhold.

Der skal opstilles hegn. Der skal opsættes autoværn og betonbarrierer. Området skal etableres med broer og diverse nødvendige faciliteter. Alle bannerreklamer og skilte skal sættes op på hegn, på barrierer og i publikumsområdet. En håndværksmæssig baggrund er ikke et krav, men HVIS du har særlige forudsætninger; såsom truckcertifikat, erfaring med entreprenørmaskiner og den slags, må du gerne oplyse dette ved tilmelding.

Der er fuld forplejning under opbygning og nedtagning. Det gælder også i løbsweekenden, hvor vi ser motorløb og hygger os. Dog skal der under løbet hele tiden være et beredskab, som skal rykke ud ved uheld som kræver reparation på banen. Det er noget vi aftaler undervejs.

Tilmelding sker ved at, du afkrydser i skemaet, hvilke dage du kan arbejde. Vi vil så lægge de vagter, vi mener passer bedst ind i et skema, så der hverken er for megen eller for lidt bemanding på de forskellige opgaver. Det vil du høre nærmere om inden selve Grand Prix’et på et infomøde i Herlev.

Meld dig som banebygger og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Mød nye mennesker som du med garanti vil have det sjovt og spændende sammen med i fremtiden.

Arbejdstid

Der arbejdes i hverdagene fra 8-22. Vi har valgt at dele dagen op i 2 perioder: kl. 8-16 og kl. 16-22 i perioderne 27/7 – 4/8 og 6/8 – 10/8. Det er kun vejledende og skal forstås på den måde, at du melder dig i de perioder du kan. Vi er meget fleksible, med hensyn til hvornår du reelt møder og går hjem. Derudover opretholdes et mindre beredskab i løbsweekenden 4/8, 5/8 og 6/8 kl. 8-18.

Tilmeld dig her