Klasser for 2014-løbet er endnu ikke fastlagt.

Klasser

racingcars_sh_1 Historiske biler op til 1961
Deltagerne i denne klasse er ofte en del yngre end de vogne de deltager med. For bilerne er fra dengang man byggede biler af stål og træ. Mange af dem med køreegenskaber der minder om en overlæsset trillebør med for lidt luft i dækket.
GTSot1965_sh Historiske biler op til 1965
I starten af 60′erne var denne væddeløbsklasse yderst populær, ikke blot hos publikum men også, måske derfor hos fabrikanterne. Dette gjorde at der tilflød udviklingsafdelingerne mange resurser og udviklingen gik hurtigt. Der var ganske enkelt prestige og god PR i at vinde motorvæddeløb!
standardGTu1300 Historiske biler op til op til 1971 under 1300cc
Ganske vist har bilerne i denne klasse ikke noget imponerende antal hestekræfter set med nutidens øjne, men her er stadig fart over feltet. Som idag var der også i fortiden god PR i at vinde motorløb.
standardGTo1300 Historiske biler op til op til 1971 over 1300cc
Klassen her er som den foregående men med væsentlig større motorkraft, så her bliver der fart over feltet. Den store PR værdi der var i at vinde motorløb i midten af 60′erne fik diverse bilfabrikker til at fremstille specialversioner af deres biler.
standardGTS1976 Historiske biler op til 1976/1981/1985
Klassen med biler for dem med hår på brystet, vognene er fra perioden 1971 – 85.
Pro-Am Royal Pro/Am
Copenhagen Historic Grand Prix arrangerer kongeligt race på Bellahøj. Danmarks hurtigste prins har kørt mod professionelle kørere som Tom Kristensen, Erik Høyer, Jackie Oliver, Jan Magnussen, Henrik Lundgaard og Hans Peter Lieb.
Formular Junior Formel Junior
Formelbilerne er tilbage i Copenhagen Historic Grand prix med et flot felt af danske og udenlandske Formel Junior. Der bliver kamp kamp til stregen, når disse smukke og fantastisk hurtige formelbiler slippes løs på den  spændende bane rundt om Bellahøjmarken som vi har døbt Bellahøj Park.
Motorcykel_Historisk_sort_hvid Klassisk Racermotorcykel Opvisning
Vi har i år den glæde at kunne byde velkommen til klassiske racermotorcykler, som vil køre opvisning på banen på Bellahøj. Motorcykler har længe været efterspurgt i Historisk motorsports store udstillingsvindue. Med den nye mere sikre bane på Bellahøj har vi samlet et stort flot felt af historiske motorcykler. Dygtige vovehalse viser, hvad disse prægtige maskiner kan.
TOP