Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP 2019 | 3. - 4. august 2019 | #chgp2019

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK

På chgp.dk bruger vi cookies for at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Nedenfor kan du læse om de informationer, der bliver indsamlet, hvordan disse behandles, hvem der har adgang til oplysninger samt kontaktoplysninger til Landholdet ApS/Copenhagen Historic Grand Prix (herefter forkortet til CHGP)

1| GENERELLE VILKÅR
Indsamlingen af oplysningerne på chgp.dk sker i henhold til gældende lovgivning.

Ved brug af hjemmesiden accepterer du de følgende restriktioner og rettigheder uden forbehold. Med mindre det udtrykkeligt står skrevet, tilhører indholdet på dette websted inklusive, men ikke begrænset til, tekst og billeder, CHGP.

Ændringer af indholdet på denne hjemmeside er forbudt. CHGP forbeholder sig ret til når som helst at foretage ændringer i specifikationer, udstyr, priser samt anden information tilgængelig på webstedet. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på chgp.dk.

Vi tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at chgp.dk ikke indeholder virus, trojanske heste eller lignende. CHGP garanterer dog ikke, at dette er tilfældet, og fraskriver sig ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, der er modtaget fra hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra webstedet. Denne sides indhold ændrer på ingen måde de almindelige forretningsbetingelser ved handel med CHGP.

2 | COPYRIGHT

Alle registrerede varemærker brugt eller henvist til på denne webside tilhører deres respektive ejere. Intet materiale fra dette websted må reproduceres på nogen måde uden skriftligt samtykke fra CHGP. Information på webstedet og information tilsendt i form af elektroniske nyhedsbreve er gratis, med mindre andet udtrykkeligt står skrevet.

3 | ANSVARSFRASKRIVELSE
Webstedet kan indeholde referencer og/eller links til tredjemands websteder. CHGP tager intet ansvar for indhold på disse websteder.

4 | FORBEHOLD FOR PRISER PÅ CHGP.DK

Priser er vejledende og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for prisstigninger, afgifts- og skatteændringer samt trykfejl. Priser på hjemmesiden er inkl. moms.

5 | PERSONLIGE OPLYSNINGER

Alle personlige data, som indsamles under besøg på vores hjemmeside, behandles i overensstemmelse med de til enhver tid gældende lovkrav. Chgp.dk kan indeholde links til andre sider, hvis indhold ikke er under vores kontrol, og CHGP kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for indholdet på disse websteder.

På chgp.dk giver du personlige oplysninger, når du udfylder formularer i forbindelse med kørertilmelding, frivilligtilmelding, billetkøb og merchandisekøb, samt når du indsender forespørgsler via onlineformularen eller tilmelder dig nyhedsbreve (som sendes ud via Mailchimp).

CHGP bruger denne information af to grunde:

  • For at servicere dine forespørgsler bedst muligt, når du giver dine oplysninger i forbindelse med køb.
  • For at kontakte dig vedrørende informationer fra CHGP, når du tilmelder dig nyhedsbrev.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger, givet ved tilmelding af nyhedsbrev eller tilmelding som kører eller frivillig, er dit samtykke jf. persondataforordningens artikel 6 stk. 1 litra a. Oplysningerne slettes, når du tilbagetrækker dit samtykke.

CHGP behandler personlige oplysninger, som du selv afgiver ved køb af produkter for at opfylde en kontrakt mellem dig og CHGP. Retsgrundlaget for behandlingen af ovenstående personoplysninger er for opfyldelse af en kontrakt, som du selv er part i jf. persondataforordningen artikel 6 stk. 1 litra b. Oplysningerne gemmes så længe, du er kunde eller min. 5 år efter kontraktens ophør i henhold til bogføringsloven.

Oplysningerne behandles ikke på en måde, der er uforenelig med det oprindelige formål.

6 | OPBEVARING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personfølsomme oplysninger i trykt format opbevares aflåst, når de ikke er i brug. Adgang til oplysningerne (både elektroniske og fysiske) er begrænset til de personer i CHGP, der har et sagligt behov for adgang til oplysningerne.

Når dokumenter (papirer, kartotekskort, sagsmapper mv.) med personfølsomme oplysninger smides ud, anvendes makulering eller anden foranstaltning, der forhindrer, at uvedkommende kan få adgang til oplysningerne. Hvis personfølsomme oplysninger sendes med e-mail via internettet, benyttes der kryptering.

7 | VIDEREGIVELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

CHGP sælger eller udlejer ikke dine personlige oplysninger til nogen. CHGP sender kun dine personlige oplysninger til andre, når:

  • Vi har din fulde tilladelse til det.
  • Vi er nødsaget til at dele din information med andre for at give dig den ydelse, du har forespurgt.
  • Vi bliver pålagt det ved dom, sagsanlæg eller anden lovmæssig handling.
  • Hvis vi mener, at dine handlinger på vores websted krænker CHGP’s rettigheder for brug af webstedet.

8 | BERIGTIGELSE, UDTRÆK OG SLETNING AF OPLYSNINGER

Du har til enhver tid ret til at:

  • Få oplyst, hvilke personoplysninger der registreres om dig.
  • Få berigtiget ukorrekte oplysninger om dig.
  • Få overflyttet dine registrerede oplysninger om dig til tredjepart.
  • Anmode om at få slettet dine oplysninger.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, skal du rette henvendelse til følgende e-mail: DPO@nellemann.dk, hvorefter CHGP bekræfter sletningen. 

9 | COOKIES

Når du besøger chgp.dk, lagres der cookies på din enhed. Cookies er små filer, der gemmes på den harddisk, tablet eller mobiltelefon, som du besøger CHGP med. Derudfra kan vi fx genkende din computer ved tilbagevendende besøg, hvilket sprog eller andre indstillinger du foretrækker, og derved give dig en bedre brugeroplevelse. Vi gør opmærksom på, at der ikke er personlige oplysninger gemt i vores cookies. Hvis du trykker på “Acceptér”, eller hvis du klikker videre til en ny side uden at tage stilling til cookies, sættes cookies på din enhed.

10 | SLETNING AF COOKIES

Såfremt du ikke ønsker at acceptere cookies, kan disse blokeres. Du kan nemt slette alle eksisterende cookies, der er blevet installeret i en cookiemappe i din browser. Dette kan gøres under indstillinger i din internet browser.

11 | NYHEDSBREV

CHGP sender nyhedsmails ud via Mailchimp. Såfremt du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra CHGP længere, kan du til enhver tid afmelde via link i bunden af senest tilsendte nyhedsmail eller ved at rette henvendelse til DPO@nellemann.dk.

12 | LINKS

Det er ikke tilladt at etablere links til chgp.dk på en sådan måde, at CHGP fremtræder i det fremmede websteds frame. Det er ikke tilladt organiseret at oprette dybe links til chgp.dk’s indhold uden forudgående aftale med CHGP. Der må alene linkes til forsiden.

13 | KLAGE

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger indgives klagen, i henhold til persondataforordningen, til Datatilsynet.

14 | KONTAKT CHGP

Landsholdet ApS/Copenhagen Historic Grand Prix
Lyskær 7        
2730 Herlev

CVR: 86 19 78 12
Telefon: 86519929
Mail: info@chgp.dk

Luk menu
×
×

Kurv