Copenhagen Historic Grand Prix

SCHEDULE 2018

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Updated June 19th, 2018!

Friday August 3rd, 2018

Practice
17:00 – 17:20 Pre 61 – Front engine (20 min.)
17:25 – 17:45 Pre 66 – Rear engine (20 min.)
17:50 – 18:10 DTC (paid) (20 min.)
18:15 – 18:35 Royal Pro Am (20 min.)
18:40 – 18:55 Legends Cup (paid) (15 min.)

Saturday August 4th , 2018

08.30 – 08:45 Klasse C/D – Historic cars up to 1971 (15min.)
08:55 – 09:10 Klasse B – Historic cars up to 1965 (15 min.)
09:20 – 09:35 Klasse F – Formula Junior (15min.)
09:45 – 10:00 Klasse L – Legends Cup (15 min.)
10:10 – 10:30 Pre 61 – Front engine F1 (20 min.)
10:40 – 11:00 Klasse G – Royal Pro/Am (20 min.)
11:10 – 11:30 Pre 66 – Rear engine F1 (20 min.)
11:40 – 11:55 Klasse E – Historic cars up to1986 (15 min.)
12:05 – 12:15 DTC – timetrial (15 min.)
12:25 – 12:35 Official opening of CHGP (10 min.)
12:40 – 13:40 Race for Riget (60 min.)
13:50 – 14:10Klasse C/D – Historic cars up to 1971(15 min. + 1 omg.)
14:20 – 14:40Klasse F – Formula Junior(15 min. + 1 omg.)
14:50 – 15:10DTC – 1. race(15 min.+ 1 omg.)
15:20 – 15:45Pre 61 – Front engine F1(20 min.)
15:55 – 16:15Klasse L – Legends Cup(15 min + 1 omg.)
16:25 – 16:50Pre 66 – Rear engine F1(20 min.)
17:00 – 17:20Klasse B – Historic cars up to 1965(15 min. + 1 omg.)
17:40 – 18:10Klasse G – Royal Pro/Am(28 min. + 1 omg.)
18:20 – 18:40Klasse E – Historic cars up to 1986(15 min. + 1 omg.)

Sunday August 5th, 2018

08:30 – 08:50 Klasse E – Historic cars up to 1986 (15 min. + 1 omg.)
09:00 – 09:20 Klasse C/D – Historic cars up to 1971 (15 min. + 1 omg.)
09:30 – 09:50 Klasse B – Historic cars up to 1965 (15 min. + 1 omg.)
10:00 – 10:20 Klasse L – Legends Cup 2. race (15 min. + 1 omg.)
10:30 – 10:50 Show (20min. )
11:00 – 11:20 DTC – 2. race (15 min.)
11:30 – 12:30 Race for Riget (60 min.)
12:40 – 13:00 Klasse F – Formula Junior (15 min. + 1 omg.)
13:10 – 13:30 Klasse C/D – Historic cars up to 1971 (15 min. + 1 omg.)
13:40 – 14:05 Pre 61 – Front engine F1 (20 min.)
14:15 – 14:35 Pre 66 – Rear engine F1 (20 min.)
14:45 – 15:15 Klasse G – Royal Pro/Am (28 min. + 1 omg.)
15:25 – 15:45 DTC – 3. race (15 min. + 1 omg.)
15:55 – 16:15 Klasse L – Legends Cup (15 min. + 1 omg.)
16:25 – 16:45 Klasse E – Historic cars up to 1986 (15 min. + 1 omg.)
16:45 – 17:15 Klasse B – Historic cars up to 1965 (15 min. + 1 omg.)

FINAL INSTRUCTIONS

Can be downloaded here when approved by DASU

SCHEDULE

Can be downloaded here when approved by DASU

Copenhagen

OUR SPONSORS

Close Menu
×
×

Cart