Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP 2018 | 4. - 5. august 2018 | #chgp2018

LØBSPROGRAM 2018

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

HER FINDER DU DET FORELØBIG LØBSPROGRAM

Opdateret 23. april 2018

FORELØBIG PROGRAM

Lørdag den 4. august 2018

TIDTAGNING

08.30 – 08:45 Klasse C/D – Historiske biler op 1971 (15min.)
08:55 – 09:10 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (15 min.)
09:20 – 09:35 Klasse F – Formula Junior (15min.)
09:45 – 10:00 Klasse E – Historiske biler op til 1986 (15 min.)
10:10 – 10:30 Pre 61 – Front engine F1 (20 min.)
10:40 – 11:00 Klasse G – Royal Pro/Am (20 min.)
11:10 – 11:30 Pre 66 – Rear engine F1 (20 min.)
11:40 – 11:55 Klasse L – Legends Cup tidtagning (15 min.)
12:05 – 12:15 DTC – tidtagning (15 min.)
12:25 – 12:35 Officiel åbning af CHGP (10 min.)
12:40 – 13:40 Race for Riget (60 min.)

HEAT 1

13:50 – 14:10Klasse C/D – Historiske biler op til 1971(15 min. + 1 omg.)
14:20 – 14:40Klasse F – Formula Junior(15 min. + 1 omg.)
14:50 – 15:10DTC – 1. løb(15 min.+ 1 omg.)
15:20 – 15:45Pre 61 – Front engine F1(20 min.)
15:55 – 16:15 Klasse L – Legends Cup(15 min + 1 omg.)
16:25 – 16:50Pre 66 – Rear engine F1(20 min.)
17:00 – 17:20 Klasse B – Historiske biler op til 1965(15 min. + 1 omg.)
17:40 – 18:10 Klasse G – Royal Pro/Am(28 min. + 1 omg.)
18:20 – 18:40Klasse E – Historiske biler op til 1986(15 min. + 1 omg.)

Søndag den 5. august 2018

HEAT 2

08:30 – 08:50Klasse E – Historiske biler op 1986(15 min. + 1 omg.)
09:00 – 09:20Klasse C/D – Historiske biler op til 1971(15 min.  + 1 omg.)
09:30 – 09:50Klasse B – Historiske biler op til 1965(15 min. + 1 omg.)
10:00 – 10:20Klasse L – Legends Cup 2. løb(15 min. + 1 omg.)
10:30 – 10:40DTC – 2. løb(15 min. + 1 omg.)
10:50 – 11:05Opvisning(15 min.) 
11:15 – 12:15Race for Riget (60 min.)

FINALER

12:25 – 12:45Klasse F – Formula Junior(15 min. + 1 omg.)
12:55 – 13:15Klasse C/D – Historiske biler op til 1971(15 min. + 1 omg.)
13:25 – 13:50Pre 61 – Front engine F1(20 min.)
14:00 – 14:25Pre 66 – Rear engine F1(20 min.)
14:35 – 15:05Klasse G – Royal Pro/Am(28 min. + 1 omg.)
15:15 – 15:35Klasse L – Legends Cup 3. løb(15 min. + 1 omg.)
15:45 – 16:05DTC – 3. løb(15 min. + 1 omg.)
16:15 – 16:25Klasse E – Historiske biler op til 1986 (15 min. + 1 omg.)
16:35 – 16:55Klasse B – Historiske biler op til 1965(15 min. + 1 omg.)

Copenhagen

VORES SPONSORERE OG SAMARBEJDSPARTNERE

Close Menu
×
×

Kurv