Beboerkontakt

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Bellahøj

OM OS

Hos CHGP er vi både stolte over og taknemmelige for at være sommergæster på Bellahøj. I perioden op til og under sommerens store motorsportsweekend er beboerne på Bellahøj i begivenhedernes centrum. Vi er meget glade for den tillid, der vises os, samtidigt med at vi ønsker at gøre vores ypperste for at begivenhederne medfører så få gener som muligt for beboerne i nærområdet.

Tidspunkter

Tilladelsen fra kommunen giver os lov til at opbygge og nedtage banen i ugerne op til CHGP og ugen efter.

Vores tilladelse giver os lov til at køre på den lukkede banen fredag fra kl. 17 – kl. 22 samt lørdag og søndag fra kl. 8 til kl. 20. Tidsplanen til løbet er lagt sådan, at evt. forsinkelser vil kunne afvikles inden for tilladelsens tidsrum.

En folder med praktisk info vil blive omdelt til hustandende i området lige inden sommerferien dvs. ca. 2 måneder inden CHGP.

Beboerkontakt Søren Jensen

Søren Jensen har til opgave at informere og servicere beboerne på Bellahøj. I er altid meget velkomne til at henvende jer til Søren med spørgsmål, eller hvis der er behov for afklaring, på nedenstående mailadresse.

Mail: soren@chgp.dk

Mobil: 21 24 18 04

CHGP sekretariatet

I ugen op til CHGP vil vi etablere CHGP-sekretariatet på pladsen. Sekretariatet vil være åben mandag – torsdag mellem kl. 10:00 og kl. 19:00 og fredag 10:00-16:00.

Her er man som beboer altid velkommen til at komme forbi, hvis der er behov for yderligere.