GRAND PRIX CLUB 2021

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

CHGP

Grand Prix Club

Skal du, dine kunder eller dine medarbejdere virkelig forkæles i år, er vores Grand Prix Club det mest eksklusive område til CHGP. Foruden entré til CHGP, får man som Grand Prix Club-medlem en stor morgenbuffet til at starte dagen på. Når den første kaffe er skyllet ned og de første tidtagninger er kørt, kan man i middagspausen sætte sig til bords og nyde den store frokostbuffet.

Løbene kan man følge tæt på banen eller man kan tage plads på den eksklusive VIP-tribune, der er del af det aflukkede område kun for Grand Prix Club-medlemmer. Det er også muligt at følge løbene på egen storskærm, der er placeret på den modsatte side af Grand Prix Club’en. Eftermiddagen sluttes af med kage og der er selvfølgelig vand, øl og vin  hele dagen igennem.

 

JOIN THE CLUB

Som Grand Prix Club-medlem kan man naturligvis komme og gå som det passer en, så man også kan opleve pit-området og de andre spændende arrangementer og udstillinger i inderkredsen på Bellahøj Park. Uanset om det er for en enkelt dag eller hele weekenden, vil du give dine kunder en oplevelse for livet, hvor action krydres med luksus og følelsen af at være noget helt særligt.

Grand Prix Club fordelene:

Entré lørdag eller søndag, VIP-tribune, egen storskærm, fri adgang til alle yderligere tribuner, fri catering med morgenbuffet, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/-kage, vand, øl og vin hele dagen igennem.

CHGP GRAND PRIX CLUB

Copenhagen

VORES SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE