Klasser 2019

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

SE HER HVILKE KLASSER, DER DELTAGER

Historisk race på

Bellahøj 3. - 4. August 2019

Det er nu syvende gang, at Copenhagen Historic Grand Prix finder sted på Bellahøj Park. Uanset dåbsattest for de mange smukke og spændende racerbiler, anser vi det for vores vigtigste opgave at sammensætte en historisk motorsport weekend for hele familien.

Bellahøj Park domineres af den gamle dyrskueplads, som er centrum for CHGP 2019. Hele Bellahøj Park er indrammet af den 2,4 km lange bane, så du – bogstaveligt talt – er i centrum af begivenheder med en enestående mulighed for at opleve historisk motorsport i meget tæt rækkevidde.

Official gør klar til start til CHGP 2017

Royal Pro / Am

En af de store attraktioner ved Copenhagen Historic Grand Prix er Royal Pro/Am-løbet med deltagelse af vores protektor H.K.H. Prins Joachim. Traditionen tro gæster nogle af de bedste og største racerstjerner i verden sommerens Copenhagen Historic Grand Prix. For som det efterhånden er blevet fast kutyme, har ambassadør for CHGP, Tom Kristensen, inviteret to af sine gode racervenner med til historisk motorløb i København. Den tidligere ni-dobbelte Le Mans-vinder vil, til weekendens løb på Bellahøj Park, få selskab af italienske Dindo Capello og Frank Biela fra Tyskland. Tilsammen har de tre tidligere Audi-kørere vundet Le Mans hele 17 gange.

65-klassen TC

Racerbilerne i denne klasse stammer fra perioden 1961 til 1965 og er derfor relativt teknologiske jævnbyrdige. Om det samme gælder for kørerne, hvorfra mange har dåbsattester fra samme periode, må vi lade dagen vise.

65-klassen GT

Racerbilerne i denne klasse stammer fra perioden 1961 til 1965 og er derfor relativt teknologiske jævnbyrdige. Om det samme gælder for kørerne, hvorfra mange har dåbsattester fra samme periode, må vi lade dagen vise.

71-klassen

Vrælende MG’er, arrige NSU’er med hvæsende hækmotorer og luftkølede Fiat 600 med Abarth-tuning giver garanti for jævnbyrdige dyster. I den store klasse  køres der race i motorstærke biler som BMW 2002, Ford Escort BDA og de allesteds nærværende Ford Lotus Cortina. Nyd også de populære indslag med store amerikanere som Ford Mustang og Chevrolet Corvette.

86-klassen

Klassen med standardvogne fra perioden 1971-76, 1977-82 og 1982-86 er et skønt miks af to årtiers mest inspirerende bilmodeller. Det kan virke en smule forvirrende, at sportsvogne også er repræsenteret, men de tosædede sportsvogne er et skønt supplement i en spændende klasse.

Formula Junior

Formula Junior-klassen fra 1950’erne var et udstillingsvindue for Formula 1 med lavere budgetter og dermed en mere folkelig indgang til sporten. CHGP præsenterer: Single seaters!

Legends Cup

De små Legends-racere er perfekte til den snævre og udfordrende Bellahøj Park. Vi forventer gode omgangstider, når de lette og hidsige racerbiler kører femte runde af det danske mesterskab.

Super GT

Det bliver første gang, at klassen Super GT Danmark gæster Copenhagen Historic Grand Prix. I den kommende sæson vil alle biler i Super GT Danmark anvende en V6-motor, som er både kraftigere og byder publikum på en bedre lydscene end nogensinde før.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Kontakt os for mere information!

Copenhagen

VORES SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Luk menu
×
×

Kurv