Off road Experience

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

OFF ROAD EXPERIENCE

Foruden motorløb i mange historiske og moderne racerklasser indeholder Copenhagen Historic Grand Prix også et stort familieområde med spændende aktiviteter og udstilling af biler, udstyr og meget andet.

Off road experience er en mobil terrænbane skabt for at give gæster en ægte føling med 4×4 modellernes unikke køreegenskaber. Kunstigt skabte forhindringer giver den mest reelle oplevelse af en 4×4, uden at skulle igennem mudder, vand og generelt vanskeligt terræn.

Den mobile terrænbane består af tre forhindringer som er speciel designet for at give et godt indtryk af hvor avancerede 4×4 modellerne er, og hvordan hjælpesystemerne i bilerne virker. Banen indeholder følgende elementer:

Hjulvandring: Her kommer bilen igennem en forhindring, hvor 2 af bilens hjul vil hænge frit i luften.

Trailer rampe: Bilen kører op af en voldsom stigning og derefter ned igen. Stigningen ser umiddelbart ikke ud af meget, når man står som tilskuer, men fornemmelsen og oplevelsen af forhindringen fra bilens kabine, vil dog være en helt anden

Sidehældning: Bilen kører op på en rampe, hvoraf 2 af bilens dæk er placeret på rampen og de sidste 2 er placeret på jorden.

Der vil være uddannede instruktører ved terrænbanen, ligesom offroad uddannede instruktører vil befinde sig bag rattet. Alle som har lyst og mod på at få en tur igennem forhindringerne har mulighed for dette.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Kontakt os for mere information!

FOTO GALLERI

Genoplev CHGP gennem årene. Vi har samlet fantastiske øjeblikke fra de seneste år i vores foto galleri.

Copenhagen

VORES SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

×
×

Kurv