Billig kørertilmelding til Jubilæumsløb

Billig kørertilmelding til Jubilæumsløb

Kørertilmeldingen til Roskilde Ring Jubilumsløb den 30. og 31. maj ved Roskilde Havn er åben med et underholdende miks af historiske klasser og Legend Cup.

For at markere 60-års dagen for åbningsløbet og for at fejre Roskilde Ring, lægger Roskilde asfalt til Roskilde Ring Jubilæumsløb i centrum af byen – tæt på havneområdet. Foruden motorsport i flere klasser, vil publikum og gæster også få mulighed for at købe sig til en tur som passagerer i sportsvogne med kendte motorsportskørere, hvor alle indkørte midler doneres til velgørenhed.

Racerkørerne og deres imponerende racerbiler tiltrækker med rette i titusindvis af tilskuere, gæster og publikum. Roskilde Ring Jubilæumsløb er en festlig fejring af en af Danmarks mest kendte motorsportsarenaer, og de meget fordelagtige tilmeldingsvilkår arrangørorganisationen har fastsat, er en hyldest til de bilmodeller, der rent faktisk kunne have kørt på Roskilde Ring i banens storhedstid.

I de historiske klasser med biler i perioden frem til 1965 samt perioden mellem 1965 og 1971 er der intet tilmeldingsgebyr – kun et administrationsgebyr på 500 kr. For deltagelse i Legend Cup klassen opkræves et tilmeldingsgebyr på 500 kr. Tilmeldingen dækker én bil, én kører og en plads på 3 x 6 meter i Ryttergården samt tilsvarende plads til en værkstedsbil. Der er en begrænset mulighed for at tilkøbe ekstra plads i Ryttergården på 3 x 6 meter for 1.000 kr.

Historiske biler op til 1965
Mange af os vil sikkert trække på genkendelsens smil ved synet af bilerne i denne klasse. Biler vi husker fra parkeringspladsen dengang vores små ben stak ud under de korte bukser, Ford Cortina, Volvo PV544, Morris Mascot og en sjælden gang en Alfa Romeo GTV. Klassen domineres af Ford Lotus Cortina modellen men et nostalgisk indslag i klassen er den populære Mascot eller ”hundehuset”, som den også kaldes.

Historiske biler op til 1971 – under 1.300 cm3
I denne klasse kan nydes et enestående bredt og varieret felt af racermodeller som Fiat Abarth, Mini Cooper S, Ford Anglia, Hillmann Imp, NSU 1200 TT og mange flere spændende mærker, som mange sikkert husker fra deres barndom og ungdom

Historiske biler op til 1971 – over 1.300 cm3
Inspireret af klasse C, men med mere motorkraft. Her er tale om standardvogne i stærkt tunet og modificeret form. I et flot felt ses modeller som Lotus Cortina og Ford Escort DBA sammen med Alfa Romeo GTA, Volvo 142S, BMW 2002tii, og mange andre iøjefaldende specielversioner af datidens gængse familiemodeller.

Legend Cup
Første gang du ser en Legend Cup racer i aktion, vil du ikke kunne undgå at blive fascineret af klassens tætte kørsel og høje underholdningsværdi. Legend Cup er en forholdsvis ny racerklasse i Danmark, men på blot få år er klassen vokset med samme eksplosivitet, som de sprængfyldte racerløb klassens deltagere leverer. De nostalgisk-udseende racerbiler ligner ved første øjekast personbiler fra Al Capone-tiden i 1930’ernes USA – blot uden smuglersprit og tommyguns.
Kørertilmelding her: http://www.rrjl.dk/deltagerinfo/loebstilmelding/
Mere information er tilgængelig på www.rrjl.dk