CHGP har international bevågenhed

CHGP har international bevågenhed

Den første weekend i august inviterer Copenhagen Historic Grand Prix til historisk motorløb i hjertet af København. Og de klassiske rammer og den unikke kulisse har gennem årerne udviklet begivenheden til lidt af et tilløbsstykke. For det er ikke kun de bedste danske racerkører, der ruller deres historiske kunstværker frem til dette årlige motorløb. Også internationalt vækker Copenhagen Historic Grand Prix begejstring og tiltrækker et stadig stigende antal internationale deltagere og ikke mindst deres klassiske racerbiler.

Den slags går ikke ubemærket hen i klassikerverdenen, hvor Copenhagen Historic Grand Prix er blomstret i både format og anerkendelse. Faktisk så meget at det kendte engelske motorsportsmagasin ”Classic Cars” i seneste nummer kører en eksklusiv konkurrence under overskriften ”Copenhagen Calling.”

Ved at svare på spørgsmålet: ”Hvilken signifikant fødselsdag fejrer Lotus Cortina i år?” med svarmulighederne 60, 50 eller 40 år, tildeles vindere af konkurrencen en eksklusiv VIP weekend i København i forbindelsen med Copenhagen Historic Grand Prix. Foruden hotel og forplejning samt adgang til Bellahøj den 3. og 4. august 2013, indgår også en omgang på den anlagte racerbane som passager i en historisk racerbil.

For os der er bosiddende i Danmark, er det nok nemmere at købe vores billet, og det kan du gøre her: ttp://www.chgp.dk/kob-billet/