CHGP nomineret til Dansk Motorsport Award

CHGP nomineret til Dansk Motorsport Award

Den københavnske klassikerbegivenhed Copenhagen Historic Grand Prix er normineret ved Dansk Motorsport Award, der løber af stablen onsdag den 14. januar 2015 i Cirkusbygningen.

Copenhagen Historic Grand Prix er normineret i kategorien ”Årets Motorsport Event” – sammen med tre andre flotte events, der alle kæmper om den prestigefyldte titel. I sit valg af Copenhagen Historic Grand Prix som kandidat til ”Årets Motorsport Event” har komiteen bag Dansk Motorsport Award fremhævet arrangementet, der allerede i sit andet år på Bellahøj Park, har formået at tilpasse og udvikle begivenheden til en storslået familie event, hvor børn og voksne i alle aldre kan se racerløb med biler fra ”dengang far var dreng” krydret med de mest spektakulære sportsvogne fra nutiden.

Det er med stor stolthed, at organisationen bag Copenhagen Historic Grand Prix har modtaget nomineringen, og vi har naturligvis stemt på os selv i denne kategori.

Hvis du også har lyst til at afgive din stemme i kategorien ”Årets Motorsport Event” og/eller de andre 11 kategorier, hvor der uddeles priser af værterne Nadia Filt og Jimmy Bøjgaard fra TV2, kan du gøre det på dette link.

Billetter til showet kan bl.a. købes her.

Copenhagen Historic Grand Prix 2015 afholdes i weekenden 1.-2. august 2015, og billetter kan allerede nu købes via Billetlugen på dette link.