CHGP special featuring Jac Nellemann & Jaguar XK140, 1956

CHGP special featuring Jac Nellemann & Jaguar XK140, 1956

Livsstilsekspert og biljournalist Christian Grau har som den første nogensinde været en køretur rundt på den kommende racerbane på Bellahøj. Sammen med CHGP’s nye fader, Jac Nellemann, har Christian Grau i førstnævntes klassiske Jaguar rullet en tur banen rundt under politieskorte. Resultatet er et glimrende lille mini-program i grausgarage.dk.

Herunder er Christian Graus egen anmeldelse fra grausgarage.dk:
”Copenhagen Historic Grand Prix er en klassiker for klassikere. Jeg elsker arrangementet, og nu er det endda lagt i hænderne på alle gentlemens fader, Jac Nellemann. Det er hans Jaguar, og den pryder ikke bare forsiden på min bog Mænd & Biler men såmænd også denne blog. Så i en god begivenheds tjeneste får du her Jac og mig og den røde XK140 i en første tur på den nye kuperede bane i Bellahøj.”

CHGP’s nye racerbane på Bellahøj bliver hele 2,6 kilometer lang. Samtidig er baneforløbet designet med henblik på at skabe bedst mulig racerløb til glæde og begejstring for de titusindvis af tilskuer, der traditionen tro skaber den farverige og festlige stemning, der kendetegner begivenheden første weekend i august. Svære chikaner, bløde sweps i høj fart og flere langsider med høj hastighed bliver ingredienserne, når Copenhagen Historic Grand Prix for første gang inviterer til historisk racerløb på Bellahøj lørdag den 3. og søndag den 4. august.

Husk du allerede nu kan forkøbe dine billetter på http://www.chgp.dk/kob-billet/

Vel mødt!

Se videoen på: http://grausgarage.dk/chgp-special-featuring-jac-nellemann-1956-jaguar-xk140/