Classic Car Brunch 2009

Classic Car Brunch 2009

Sidst års succes med Copenhagen Historic Grand Prix’ Classic Car Brunch i Custom House fortsætter i 2009.

– Konceptet er lige så godt, som det er enkelt, og så er det ved at blive en rigtig københavner-begivenhed, siger Jakob Vigelsø fra Copenhagen Historic Grand Prix. Sammen med det gamle toldhus, restaurant Custom House – sætter vi de mange ejere af klassiske biler stævne en gang måneden til en opbyggelig snak om gamle, spændende biler, historisk motorløb og en både sund og nærende brunch. Det er hyggeligt, uformelt og når der også indgår en bid brød i arrangementet, bliver det tit meget lettere at få familien med på en køretur søndag formiddag.

Classic Car Brunch ’køres’ første gang i pinsen 2009, søndag den 31. maj. Og derefter hver den sidste søndag i måneden. Det vil sige den 28. juni, 26. juli, 30. august og 27. september.

Direktør Niels Pallesen, Custom House, fortæller:

– Synet af de smukke, klassiske biler på vores store plads lige ved siden af Custom House og de mange glade mennesker er med til gøre vores søndagsbrunch til en helt speciel og dejlig oplevelse. Succesen var sidste år så stor, at vi i år prøver at fortsætte næsten lige til klassisk bil sæsonen slutter sent på efteråret. Sammen med de mange frivillige, der hvert år står bag Copenhagen Historic Grand Prix, og som også hjælper med at gennemføre Classic Car Brunch, er vi fra en af Københavns smukkeste lokaliteter med til at sprede budskabet om en stor motorsportsbegivenhed, der bidrager til at sætte København på verdenskortet.

Copenhagen Historic Grand Prix hjælper hver gang med at de mange klassiske biler bliver parkeret fornuftigt og at chaufførerne trygt kan hengive sig til brunchens glæder. Classic Car Brunch serveres fra kl. 11.00.