Copenhagen Historic Grand Prix er åben

Copenhagen Historic Grand Prix er åben

Copenhagen Historic Grand Prix er officelt åbent på Bellahøj Park. Kig endelig forbi til en stor motorsportsweekend. Billetter kan købes i indgangen eller i forsalg på Billetlugen.

Traditionen tro er løbsprogrammet til Copenhagen Historic Grand Prix bredt og tæller i 2015 hele fem historiske klasser. Derudover er et af højdepunkterne det traditionsrige Royal Pro/Am race, der køres både lørdag og søndag, og med rette tiltrækker stor interesse og bevågenhed hos både kørerne og publikum.

Foruden de mange professionelle racerkørere, der i Royal Pro/Am danner par med dygtige amatører og deres historiske racerbiler, er det også i Royal Pro/Am feltet at Danmarks hurtigste Prins og Copenhagen Historic Grand Prix Protektor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, lufter sin klassiske Lotus Cortina.

Desuden vil publikum i år også kunne opleve moderne motorsport til Copenhagen Historic Grand Prix i form af Danish Thundersport Championship (DTC), der vil køre en fuld tællende mesterskabsafdeling i forbindelse med den traditionsrige racerweekend.

Det er tredje gang Copenhagen Historic Grand Prix besøger Bellahøj Park, og 15. gang at motorsportsbegivenheden afholdes i København. Og arealet omkring den 2,4 km lange racerbane bliver en farverig pallette af udstillingsområde, familieaktiviteter og seværdige oplevelser.  Kørertilslutningen er højere end nogensinde, og sammen med velgørenhedsarrangementet Race for Riget venter der alle gæster til Copenhagen Historic Grand Prix en motorsportsoplevelse ud over det sædvanlige.

PS. Vi kører motorløb fra kl. 8.30 til kl. 18:00 begge dage, så tag familien med til fartfest.