Kørertilmelding til CHGP 2014 er åben

Kørertilmelding til CHGP 2014 er åben

  • Post author:
  • Post category:News @en

Der er nu åben for kørertilmelding til CHGP den 2.-3. august på Bellahøj Park, hvor de mange historiske klasser flankeres af publikumsfavoritten Royal Pro/Am.

Racerkørerne og deres imponerende racerbiler er en uundværlig del af Copenhagen Historic Grand Prix. For med rette tiltrækker de hundredvis af flotte historiske racerbiler i titusindvis af tilskuere, gæster og publikum, når den københavnske klassiker løber af stablen den første weekend i august.

Traditionen tro er én af hovedattraktionerne ved CHGP Royal Pro/Am-løbet, hvor Danmarks hurtigste Prins, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, dyster side om side med de største nationale og internationale racerkoryfæer. Stjerner som CHGP-ambassadør og ni-dobbelt Le Mans-vinder, Tom Kristensen, danner sammen med mange flere racerlegender par med dygtige amatører, for i fællesskab at drysse glamour og dramatik over begivenheden på Bellahøj Park.

Feltet i Royal Pro-Am var rekordstort i 2013, men arrangørerne bag Copenhagen Historic Grand Prix har endnu større forventninger til dette års udgave. Listen over de professionelle kørere, der har meldt deres ankomst, er prominent og omfattende af både nuværende og tidligere Le Mans-vindere, samt titelindehavere af nationale og internationale mesterskaber.

Foruden Royal Pro/Am-løbet, der køres både lørdag og søndag, er programmet bedre end nogensinde før, med flere klasser hvor opsigtvækkende racerbiler fra mange epokeskabende årtier over weekenden vil dyste i den ædle racerkunst.

Du finder de deltagende klasser HER mens kører kan tilmelde sig til Copenhagen Historic Grand Prix HER.

Foto: Bjarne Bredahl