Nyhedsbrev uge 19

Nyhedsbrev uge 19

ShellCopenhagen Historic Grand Prix har også i år indgået sponsoraftale med Shell.Shell vil opstille et telt i Historisk Ryttergård ved indgangen på Øster Allé.
Her kan publikum og specielt børnene deltage i konkurrencer.Shell leverer V-power til kørerne, hvilket sikrer maksimal udnyttelse af hestekræfterne.

Shell’s stand er absolut et besøg værd for alle.

 

ØresundsbroenCopenhagen Historic Grand Prix har i flere år været hele Danmarks motorsportsbegivenhed.Det er der rigtig mange i Sverige, der har opdaget, så trafikken over Øresund er stigende.
Vi har derfor indgået et samabejde med Øresundsbroen, der gør turen til København billigere for publikum fra Sverige.Vi ønsker alle vore svenske gæster hjerlig velkommen til København, Fælledparken og CHGP 2012.

 

TidsplanMed forbehold har vi opstillet et program for weekenden.Se den foreløbige tidsplan her, og hold dig opdateret her på hjemmesiden.

 

To meget spændende biler fra NorgeTo meget spændende biler fra Norge er på vej til årets Copenhagen Historic Grand PrixForrest Per Gjerdum i Maserati 6CM årgang 1938 tæt fulgt af den røde MG KN Monoposto årgang 1933 med Mads Gjerdum ved rettet.

Der er hermed lagt op til en spændende familie dyst, idet familien Hansson fra Danmark stiller til start med farmand, Jørgen Hansson i MG TA samt børnene, Mia og Nicolaj i hver sin MG TC.

Peter “Banjo”Meyer fra Tyskland i Riley, Falcon Special “The Rat”, vil gøre sit til, at det ikke bliver den rene familiefest.

Følg med i tilmeldingen, her