Programmet for dette års CHGP er klar

Programmet for dette års CHGP er klar

Der venter bilelskere og motorsportsentusiaster en lækkerbisken, når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen lørdag og søndag den 2.-3. august.

På Bellahøj Park er de ypperligste historiske og nutidige sportsvogne og racerbiler samlet til en kæmpe fest på- og omkring den udforende bybane.

Foruden de mange historiske racerklasser, der begge dage i weekenden kører tidtagning og heat, er et af weekendens højdepunkter det spektakulære Pro / Am-løb, hvor kendte internationale og nationale racerstjerner deler en historisk racerbil med en dygtig amatør.

Et andet højdepunkt i weekenden er Race for Riget, hvor de nyeste superbiler kører betalingsture med publikum. Det er næsten lige så sjovt at se på, som at køre med.

Samtidig anser CHGP det som vores fornemste opgave at sammensætte en historisk motorsportsweekend for alle, også for familier. Det skal ikke kun være far og farfar, der skal have en sjov oplevelse, og derfor vil der på udstillingsområdet være mange spændende familieaktiviteter, herunder flere end 300 biler udstillet fra mange forskellige årtier samt gokartbane, motorcykelbane, spiseområder og underholdning.

Se hele programmet her.

Billetter købes på dette link, og børn under 14 år har gratis adgang i følgeskab med en betalende voksen.