Race for Riget ambassadør missede mesterskabet

Race for Riget ambassadør missede mesterskabet

I forrige søndagens sidste afdeling af Danish Thundersport Championship havde Race for Riget ambassadør, Jan Magnussen, mulighed for at vinde DTC-mesterskabet for tredje gang, men en påkørsel i første heat umuliggjorde hans chancer for at vinde på Jyllandsringen. Jan Magnussen tabte titlen til Casper Elgaard, men kunne sammen med teamkollega Patrick Egsgaard modtage pokalen for teammesterskabet 2014.

“Et kæmpe tillykke til Casper Elgaard. Han har uden tvivl været min største konkurrent hele sæsonen, han har kørt nogle gode og stabile løb og samtidig været en fair og underholdende modstander ude på banen, lød det fra Jan Magnussen.”

“Og jeg er glad for at kunne modtage pokalen for teammesterskabet sammen med Patrick Egsgaard og alle gutterne i Telesikring Racing. De har virkelig fortjent det alle sammen. Vi har det bedste mandskab, men har ikke en chance for at gardere os mod sådanne uheld, som måske kostede os kørernes mesterskab i år, lød det fra Jan Magnussen, som altså sluttede to’er i mesterskabet.”

Et stort tillykke skal lyde til Jan Magnussen og Telesikring Racing på vegne af Copenhagen Historic Grand Prix.