Tom Kristensen hædret med Ridderkors

Tom Kristensen hædret med Ridderkors

  • Post author:
  • Post category:News @en

Ved en audiens mandag den 4. august modtog Tom Kristensen af Dronning Margrethe det synlige bevis på han nu kan kalde sig ridder af Dannebrogsordenen. En fuldt fortjent hæder til Tom Kristensen, der er en af de allerstørste i dansk sport nogensinde. Tom Kristensen er en fremragende ambassadør ikke kun for sin sport, men i høj grad også som repræsentant for Danmark i udlandet.

Det er med stolthed, at Copenhagen Historic Grand Prix bukker anerkendende for den ni-dobbelte Le Mans vinder, der også har rolle af ambassadør for vores klassiske motorsportsbegivenhed i København.

Om sit Ridderkors udtaler Tom Kristensen følgende:

”Jeg er utroligt stolt af at blive udnævnt Ridder af Dannebrogordenen. Det er en stor ære, at kongehuset har fulgt mig i min karriere og fundet mig værdig til denne udmærkelse og som ambassadør for Danmark.”

”Jeg har altid været stolt af mit ophav og kører med svajende Dannebrogsflag på min hjelm. Derfor betyder denne hæder, så utroligt meget for mig. Jeg ser det også som en stor cadeau til dansk motorsport som helhed. Jeg føler, det er en stor anerkendelse af den sport, jeg har dyrket og elsket siden jeg var en lille dreng.”

”Der er i dag mange danskere i motorsporten, som overalt er fremragende repræsentanter for vores land og vores flag. Det glædes jeg også over. Samtidig har jeg oplevet, hvordan motorsporten med tiden har fået det danske folk til at mødes, glædes og stå sammen; et sammenhold som jeg ved har givet genlyd verden over”.