24 timers El Mans race hos Power Racing

24 timers El Mans race hos Power Racing

I international motorsport er intet motorløb større end det legendariske langdistanceløb Le Mans. Hvert år til Copenhagen Historic Grand Prix hylder vi de største danske racerstjerner herunder den danske succes i den franske klassiker. CHGP er stolte af at have ni-dobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen som ambassadør, mens den firedobbelte klassevinder Jan Magnussen er ambassadør for velgørenhedsindslaget Race for Riget.

I forbindelse med dette års Le Mans den 18.-19 juni 2016 afholder Power Racing Gokart Akademi, et 24 timers løb, hvor det samtidig er muligt at følge med i Le Mans direkte.

Der vil blive kørt med 10 hold*, hvor der er et minimum på 4 kører  pr. hold – dog intet maksimum antal deltagere pr. hold.

Løbet bliver et DASU godkendt løb, og således underlagt sine egne tillægsregler. Løbet kræver en DASU licens, har man ikke en, kan man tegne en prøve licens hos Power Racing ganske gratis (gælder kun for dette event).

Der betales pr. hold og prisen er inklusiv forplejning (elsk. drikkelse) i alle 24 timer.

Prisen pr. hold er 8.000 kr. (inklusiv forplejning til max. 6 personer – er man flere, der ønsker mad, kan der købes en madbillet til 360 kr. for alle 24 timer).

Der er samtidig mulighed for at gæster og tilskuer kan komme heppe samtidig med at de ser Le Mans live i alle 24 timer hos Power Racing. Ligeledes er der også mulighed for at købe madbilletter hvis man vil blive og spise, mens man ser Le Mans.

Entre koster 100 kr. og gælder alle 24 timer.

Der er også mulighed for at sove hos Power Racing, hvis man skal køre løb. Alle deltagende hold er inviteret til at medbringe campingvogne og/el. lignende. Power Racing har gode og store p-forhold.

Alle tilmeldte til gokart løbet, vil blive inviteret til en Facebook gruppe, hvor nyheder og informationer løbende vil blive opdateret. Sørg derfor for at finde Power Racing på Facebook.

Tilmelding til løbet og visning af Le Mans 2016 kan ske via Safeticket

*2 af de 8 hold, bliver reserveret til folk der vil køre individuelt eller ikke er nok til at stille et komplet hold. Her sammensætter Power Racing hold, ud fra de individuelle tilmeldinger. For mere info om dette, skriv da til info@power-racing.dk