You are currently viewing Årets plakat 2021

Årets plakat 2021

Årets plakat til Copenhagen Historic Grand Prix 2020!

Traditionen tro har Copenhagen Historic Grand Prix igen i år udarbejdet en plakat, som skal indkapsle essensen af den historiske motorsportsweekend i København d. 6.-8. august i ét fortællende billede.

Motivet på plakaten fremstiller blot én af de mange flotte historiske biler der hvert år er med til at skabe rammerne for det klassiske motorløb på Bellahøj Park! På årets plakat er sponsorerne Dribe og Shell Helix at finde, der begge deler stor interesse for motorsporten.

Tilbage i 1996 blev det første Københavnske Grand Prix kørt under navnet Copenhagen Classic Car Cup. Dette løb banede herefter vejen for hele 19 vellykkede løb. Året 2020 bød på mange uforudsete ændringer af danskerne hverdag og samtidig også motorsporten i både ind- og udland. Nu skriver vi 2021 og er på vej mod sommerens varme og vi kan nu se frem til atter et fantastisk motorløb på Bellahøj Park. Således bliver løbet, der i år løber af stablen for 20. gang for første gang skudt i gang med et ekstraordinært elektrisk indslag om fredagen i København.

Yderligere markeres dettes års jubilæums løb med en lauerbærkrans i hjørnet som indkapsler Grand Prix’ets lange historie i København. Plakaten tager afsæt i solnedgangen henover de lokale boliger og understreger yderligere det lokale fokus med toppen Grundtvigskirken i baggrunden. Den orange solnedgang sætter også lys på dettes års nyeste tiltag Friday Night, som vil byde gæster velkommen på Bellahøj Park med motorsportsunderholdning i verdensklasse!

I år er det en skrigende orange Porsche 911, der er i fokus. På samme måde som lyden fra de historiske racermotorer i Københavns gader er blevet et symbol på begivenheden, er ”Årets CHGP-plakat” blevet et højdepunkt for mange motorsportsinteresserede.

Årets plakat kan købes i CHGP’s webshop på https://www.chgp.dk/product/chgp-plakater/