Billetsalg og registrering er åben!

Billetsalget er åbent!!

Så er billetsalget til årets CHGP 2013 som afholdes på Bellahøj d. 3. – 4. august sat i gang!

Som tilskuer til denne uovertrufne familiebegivenhed kan du sikre dig adgang på flere forskellige måder.

Du kan købe en almindelig endagsbillet, gældende for enten lørdag eller søndag.

Ønsker du at forkæle dig selv og måske din familie lidt ekstra, er det muligt at supplere med en tribunebillet. Dermed er du og dine nærmeste sikret første parket og de allerbedste pladser, når de historiske racerbiler dyster på den flotte, nye racerbane i Bellahøj.

Ønsker du den ultimative luksusoplevelse tilbyder vi Classic Club VIP, hvor det er muligt at blive forkælet fra det øjeblik man ankommer, til man igen forlader eventen.

Inkluderet i Classic Club VIP billetten er entré til lørdag eller søndag, VIP tribune, egen skærm til at følge de mange racerløb på, fri adgang til alle tribuner, fri catering på restaurant Bellahøj med morgenbuffet, frokostbuffet, eftermiddagskaffe m. kage og fri drinks, vand, øl og vin ad libitum hele dagen.

Der findes næppe en bedre måde at opleve Københavns bedste familiebegivenhed på.

For mere information besøg: http://www.chgp.dk/kob-billet/

 

Kører registrering er åben!

Hos CHGP har vi glædet os ekstra meget til netop dette øjeblik, hvor vi kan offentliggøre at registreringen til de mange spændende historiske racerklasser ved CHGP 2013, nu er åben.

For det er jer kørere, og jeres imponerende flotte og betagende racermodeller, der har en afgørende rolle ved eventens succes. Vi (CHGP) vil altid bestræbe os på at kreerer de bedste rammer for et fantastisk racerløb og til 2013, har vi noget ekstra særligt under opsejling.

Mere information og registrering for:

BILER findes på  http://www.chgp.dk/deltagerinfo/tilmelding-2013/

MOTORCYKLER findes på http://www.chgp.dk/deltagerinfo/tilmeld-motorcykler-2013/