Billetsalget til CHGP 2017 begynder i dag

Billetsalget til CHGP 2017 begynder i dag

Det er efterhånden blevet en tradition, at Copenhagen Historic Grand Prix den første kalenderdag i julemåneden, åbner for billetsalget til Hovedstadens storslået klassiske motorsportsbegivenhed, der venter i weekenden den 5.-6. august 2017.

Sammenlignet med 2016 er billetpriserne fastholdt på samme niveau.

Billetpriser* i forsalg til CHGP 2017:

Endagsbillet:                       275 kr.

Weekendbillet:                   475 kr.

Tribune tillægsbillet:          150 kr.
* plus evt. gebyr til Billetlugen.dk

Billetter kan købes via billetlugen fra 1. december: www.billetlugen.dk  eller link via løbets hjemmeside www.chgp.dk.

Siden København i kulturåret 1996 første gang lagde asfalt til Copenhagen Historic Grand Prix har de mange klassiske racerklasser, og det prestigefyldte Royal Pro-Am-løb, udviklet sig til et tilløbsstykke for alle aldersgrupper, og CHGP er en unik mulighed for, ikke kun borgerne i København, men hele Danmarks befolkning, at opleve både historisk og moderne motorsport i rammer, der også omfatter et stort børne- og familieområde med sjove aktiviteter samt stand- og biludstilling.

Foruden de historiske klasser og specielarrangeret opvisningsløb, vil publikum også til næste års Copenhagen Historic Grand Prix, igen kunne opleve moderne motorsport i form af Danish Thundersport Championship, der i 2016 med stor succes, kørte en fuld tællende mesterskabsafdeling i forbindelse med den traditionsrige racerweekend.

Det er også blevet en tradition, at Copenhagen Historic Grand Prix er samlingspunkt for de bedste danske racerstjerner, der i racer-weekenden både deltager i opvisningsløb samt velgørenhedsarrangementet Race for Riget, hvor publikum har mulighed for at købe en passagertur rundt på Bellahøj Park ved siden af en racerkører.

am-95

 

Foruden CHGP-ambassadør Tom Kristensen og flere andre professionelle racerkørere vil 2017-begivenheden få besøg af de nykårede verdensmestre, Marco Sørensen og Nicki Thiim, der netop har vundet FIA WEC med Aston Martin Young Driver AMR. Dertil har CHGP-organisationen også påbegyndt arbejdet med at bringe vinderbilen til København, således at gæster og tilskuere kan studere og opleve den smukke Aston Martin racer tæt på. Henover CHGP-weekenden vil mærkets VM-titler også blive markeret med et eksklusivt Aston Martin opvisningsløb for flere særlige Aston Martin modeller.