Billetsalget til CHGP 2019 har fået grønt lys

Billetsalget til CHGP 2019 har fået grønt lys

Copenhagen Historic Grand Prix åbner billetsalget til 2019-udgaven med et stærkt ”Early Bird”-tilbud, der giver store besparelser på billetter købt inden årsskiftet.

Billetter til Copenhagen Historic Grand Prix 2019 kommer til salg den 1. november, og som det efterhånden er blevet en tradition, åbner billetsalget med et stærkt ”Early Bird”-tilbud for dem, som køber inden den 31. december 2018. Desuden har disse billetkøbere mulighed for at deltage i lodtrækningen om at vinde en helt særlig ”Gylden Billet”, som giver adgang til et brag af en køreoplevelse på banen i en high-speed racer.

Vanen tro starter billetsalget i månederne op til jul – en bonus for dem, som søger gaveinspiration til højtiden. Der er godt 10 måneder til næste sommers store historiske begivenhed, der løber af stablen i weekenden den 3. og 4. august 2019.

En bred vifte af Early Bird-billetter er til salg for dem, som ønsker at sikre sig deres billet i god tid og samtidig få gevinst af en besparelse på helt op til 20 procent i forhold til de almindelige billetpriser, som vil træde i kraft fra årsskiftet.

Early Bird billetpriser 2019*:
Endagsbillet:                              260 kr.
Weekendbillet:                           440 kr.
Endags med tribune:                420 kr.
* plus evt. billetgebyr

Billetter kan købes via løbets hjemmeside https://www.chgp.dk/tickets/

Ligesom til dette års CHGP vil alle tribunepladser også i 2019 have mulighed for udsyn til opstillede storskærme, hvor weekendens løb kan følges fra kameraerne rundt omkring Bellahøj Park.

Ønsker man en ekstra forkælelse, er det ligesom foregående år muligt at købe et begrænset antal billetter til CHGP Grand Prix Club, der igen i 2019 vil have sine rammer i de smukke lokaler hos Restaurant Bellahøj. Foruden entré til CHGP, begynder dagen i GPC med en stor morgenbuffet og i middagspausen kan man nyde en smagfuld og veltilberedt frokostbuffet. Hen på eftermiddagen serveres der kaffe og kage, og der er drikkevarer hele dagen igennem. Weekendens mange forskellige racerløb kan enten følges rundt på banen eller fra den eksklusive GPC VIP-tribune, hvorfra det også er muligt at følge løbene på egen storskærm, der er placeret lige over for siddetribunen i Grand Prix Club-området.

Det fulde program til Copenhagen Historic Grand Prix vil blive afsløret til foråret, og som altid vil den populære racerweekend indeholde et miks af spændende historiske klasser og et par moderne indslag kombineret med et udstillings- og aktivitetsområde, der er medvirkende til nok engang at gøre Copenhagen Historic Grand Prix til en historisk raceroplevelse, hvor hele familien kan være med.