CHGP til Motorshow i Herning i weekenden

CHGP til Motorshow i Herning i weekenden

Organisationen bag Copenhagen Historic Grand Prix vil i den kommende weekend (5.-7. februar) deltage i det store Motorshow ”Life on Wheels”, der afholdes i MCH Messecenter Herning.

Udstillingen løber over tre dage, fredag til søndag, og bryster sig på egen hjemmeside med et væld af aktiviteter, der skal lokke farthungrende danskere indenfor i varmen.

Foruden en stribevis af opvisninger, er der stuntshow og mulighed for testkørsler. Dertil skulle alle motorcykelmærker være udstillet, og Danmarks sejeste biler og alt indenfor motorsport samlet til glæde for publikum.

På CHGP standen i HAL G, hvor dansk motorsport udstiller med blandt andet DTC, er det muligt at hilse på nogle af de personer, der hvert år er med til at strikke den københavnske klassiker begivenhed sammen. Du kan selvfølgelig også købe merchandise på standen ligesom det er muligt allerede nu, at købe billet til CHGP. Køber du din billet i Herning forærer CHGP dig samtidig et eksemplar af den officielle CHGP plakat 2016.

Motorshowet i Herning er en efterløber til Dansk Motorsport Award, der afholdes den 4. februar. Arrangørerne forventer et show uden sidestykke, når sportens største talenter og stjerner hyldes ved et festligt aftenarrangement. MCH Messecenter Herning danner rammen, mens blandt andre Wafande, Rasmus Walther og Drummers leverer underholdningen.

Foruden at være en del af den musikalske underholdning indtager sangerinden Anna David også den ene halvdel af værtsparret. Den anden halvdel udgøres af Jimmy Bøjgaard, og sammen skal de to guide publikum gennem det store show, hvor i alt 12 priser deles ud. Priserne fordeler sig på følgende kategorier: Årets Rally Team, Speedway, Banesport, Motocross, Karting og Road Racing. Derudover skal Årets Motorsportstalent, Årets Bilsportskører, Årets MC-sportskører, Årets Mekanikerlærling, Årets Motorsport Event samt FairPlay-prisen uddeles.