Copenhagen Historic Grand Prix 2017 er allerede undervejs

Copenhagen Historic Grand Prix 2017 er allerede undervejs

Det er kun en måned siden, at den sidste historiske racerbil kørte over målstregen på Bellahøj Park til Copenhagen Historik Grand Prix og afsluttede to dages klassisk motorfestival i København.

Det var 16. gang CHGP blev afholdt i København, og fjerde år Bellahøj Park var vært for det særlige kulturarrangement, hvor historisk motorsport er i centrum som et kørende vidnesbyrd om de sidste mange årtiers fascinerende bilevolution.

Over weekendens to dage besøgte hele fem historiske racerklasser, sammen med flere opvisningsklasser og den moderne DTC-serie, området omkring den tidligere Dyrskueplads, der var omdannet med store udstillingsområder og familievenlige underholdningsindslag.

Sammen med flere end 225 racerkørere fra de deltagende klasser gæstede de største profiler fra ind- og udland dette års arrangement. CHGP Ambassadør Tom Kristensen havde verdensstjernen André Lotterer med til racerløb i København. De to Audi-stjerner havde selskab af de danske Le Mans-piloter Jan Magnussen, Michael Christensen, Marco Sørensen, Christoffer Nygaard og Nicki Thiim. Og igennem hele weekenden blev der leveret højt humør og entusiastisk kørsel til glæde for gæster og tilskuere.

Også de mange udstillere og samarbejdspartnere, der var involveret og medvirkende til at forvandle dette års udgave af CHGP til en publikumssucces, er begejstret for begivenheden. Faktisk er tilfredsheden så stor, at de første udstillings- og sponsoraftaler på nuværende tidspunkt er underskrevet for næste års Copenhagen Historic Grand Prix.

Den fortsat stigende interesse for involvering i CHGP glæder organisationen og vidner om at indsatsen for at levere en komplet og indholdsrig motorsportsweekend har virket. Den enorme støtte fra alle fronter er opløftende, og hele holdet bag CHGP ser allerede nu frem til at løfte arrangementet yderligere i 2017.