Copenhagen Historic Grand Prix er vært for det officielle danske Le Mans pressemøde

Copenhagen Historic Grand Prix er vært for det officielle danske Le Mans pressemøde

Det er ved at være den tid på året, hvor alverdens motorsportsfans samles omkring verdens største motorløb. 2017-udgaven af 24-timers Le Mans finder i år sted den 17.-18. juni, og får igen deltagelse af cremen af danske sportsvognskørere.

Traditionen tro var Copenhagen Historic Grand Prix i samarbejde med Dansk Automobil Sports Union (DASU) igen værter for det officielle danske Le Mans pressemøde, hvor fire af de seks danske Le Mans-kørere deltog.

Pressemødet blev holdt torsdag den 8. juni på Restaurant Bellahøj i København, og valget af lokationen er ingen tilfældighed. Bellahøj danner også rammer for Copenhagen Historic Grand Prix, når den årlige festival for historiske racerbiler finder sted i weekenden den 5.-6. august. En begivenhed som har Le Mans-legenden Tom Kristensen som ambassadør, og som også i år vil blive gæstet af flere danske Le Mans-kørere.

Følgende kørere var til stede ved pressemødet:

–    Jan Magnussen (Corvette Racing, Corvette C7.R, #63, GTE Pro)
–    Michael Christensen (Porsche GT Team, Porsche 911 RSR, #92, GTE Pro)
–    Marco Sørensen (Aston Martin Racing, Aston Martin V8, #95, GTE Pro)
–    Christina Nielsen (Scuderia Corsa, Ferrari 488 GT3, #95, GTE Am)

Årets Le Mans-pressemøde var desuden gæstet af det unge racertalent Noah Watt. Den hurtige Formel 4-kører blev ved Dansk Motorsport Award i januar tildelt Colding Pokalen for sine enestående præstationer i international karting. Da Noah Watt ikke kunne være til stede ved awardshowet blev pokalen derfor overrakt ved samme lejlighed.

Pressemødet blev indledt af formand for Dansk Automobil Sports Union, Bent Mikkelsen. Kørerne blev efterfølgende interviewet af debattør og Le Mans-entusiast Mads Christensen, der med både humor og alvor fik skitseret et flot indblik i kørernes tanker frem mod den store udfordring på Le Mans.

Copenhagen Historic Grand Prix og DASU ønsker alle de danske racerkørere ”Held og Lykke”!

Billede: Bjarne Bredal – bb67.dk