Copenhagen Historic Grand Prix lancerer brugervenlig App til din smartphone

Copenhagen Historic Grand Prix lancerer brugervenlig App til din smartphone

Der er meget at holde styr på, når Copenhagen Historic Grand Prix afholdes den 3.-4. august på Bellahøj Park i København. Foruden det store antal historiske motorsportsklasser, der er i aktion flere gange henover weekenden, er der opvisningsshow og velgørenhedsarrangementet Race for Riget. Og foruden de mange indslag på racerbanen består CHGP af et kæmpe udstillingsområde med et væld af tilbud til de besøgende. Foruden bil- og fagudstillinger er der spændende familieaktiviteter, spisesteder, siddeområder samt mange skæve, sjove og skøre indfald, som kan underholde publikum. Med andre ord; der er nok at se på til Copenhagen Historic Grand Prix.

Til at hjælpe dig med overblikket har CHGP udviklet en funktionel app til din smartphone. Den nye applikation kan bruges af alle, og således har både publikum, deltagere og udefrakommende relevant information lige ved hånden – helt bogstaveligt. 

Brugervenlighed har været højt prioriteret under udviklingen af app’en, som både har en dansk og engelsksproget platform. Som bruger navigerer man let og enkelt rundt mellem menuerne, der indeholder stort set alle tænkelige informationer, du har brug for i en CHGP-weekend.

Man kan selvfølgelig købe sine billetter til CHGP via app’en, ligesom app’en konstant opdateres med de seneste nyheder fra hjemmesiden. Man kan også bruge app’en, når man skal finde den bedste rute til arrangementet. I app’en findes information om lukkede gader samt oplysninger omkring den specielt indsatte shuttlebus, der kører mellem Flintholm station og området. CHGP opfordrer generelt alle besøgende til at tage offentlige transportmidler til arrangementet.

App’en indeholder naturligvis det sidst opdaterede program for weekendens løb, og det er muligt  at se resultaterne umiddelbart efter hver heat er overstået direkte på telefonen. Der findes ligeledes et aktivt kort, hvor man hele tiden kan se nøjagtigt, hvor på Bellahøj Park man er, og således nemmere orientere sig om, hvor på området, man gerne vil hen. Samtidig kan man se vejen til de nærmeste spiseområder (foodcourt), toiletter osv. 

Som en ekstra service kan app’en indstilles til at sende push-beskeder til brugeren med aktuel information under Copenhagen Historic Grand Prix. Dermed kan man sikre, at man er opdateret med alle relevante nyheder og informationer under hele arrangementet. 

Vi håber, I vil tage godt imod den nye app, som kan downloades direkte fra App Store. Vores nye app findes både på Google Play & Apple App store – søg på CHGP.