Copenhagen Historic Grand Prix udstiller historiske racerbiler i WAVES

Copenhagen Historic Grand Prix udstiller historiske racerbiler i WAVES

WAVES er et af Danmarks største shoppingcentre, og i hele maj måned sætter det enorme storcenter i Greve syd for København fokus på Copenhagen Historic Grand Prix. Som en forsmag på den historisk racerweekend, der afholdes i København den første weekend i august, udstilles fire unikke racerbiler.

De fire udstillingsbiler repræsenterer alle deres egen spændende tidsperiode og rummer en unik mulighed for at nærstudere teknologien fra dengang. Fra de tidligere Formula Junior racere, konstrueret af blandede reservedele i perioden lige efter Anden Verdenskrig, og til trods herfor også grundstenen til Formel 1, til de hurtige Lotus Cortina-racere, der er identiske med den racer, som Hans Kongelig Højhed, Prins Joachim, selv deltager med til Copenhagen Historic Grand Prix. 

Foruden at opleve de historiske racerbiler tæt på kan besøgende i WAVES den 18. maj også opleve Super GT-racerkøreren Mikkel C. Johansen fortælle nærmere om de udstillede biler. Det sker klokken 13.00-16.00. Samtidig serveres der popcorn, og der er mulighed for at spille racerspil på PlayStation og vinde billetter til både CHGP samt gokartkørsel hos Power Racing i Herlev. 

Du finder mere info om WAVES her: https://waves-shopping.dk/