Covid-19 situationen

Covid-19 situationen

Mette Frederiksen har i går aftes (den 6. april 2020) redegjort for åbningen af Danmark på baggrund af COVID-19. I den forbindelse har hun meldt ud, at forbuddet mod store forsamlinger vil strække sig til og med august. Dette har naturligvis betydet, at flere af årets festivaler er blevet aflyst, dog afventer vi nu en definitionen på store forsamlinger som ligeledes blev nævnt.

I den anledning ser vi på nuværende tidspunkt på muligheden for, hvordan vi skal håndtere den alvorlige situation, og vi vil naturligvis, den kommende tid, kigge på alle muligheder. Indtil det bliver mere tydeligt defineret, vil vi køre videre som hidtil, og vi vil på nuværende tidspunkt ikke aflyse årets CHGP. Vi følger situationen og træffer en afgørelse i løbet af denne måned.

Når vi selv ved mere, melder vi det ud. Herefter vil vi ligeledes kunne svare på spørgsmål vedr. kontrakter, aftaler, billetter mv.

Vi gør opmærksom på, at alle beslutninger vedr. arrangementet bliver meldt ud via officielle pressemeddelelser fra CHGP.

Vi håber på din forståelse og vi takker vores frivillige for den store interesse for CHGP, som de udviser.

På vegne af hele CHGP
Jac Nellemann