Dato fastlagt for CHGP 2016

Dato fastlagt for CHGP 2016

I 2016 afholdes Copenhagen Historic Grand Prix den 30.-31. juli.

Copenhagen Historic Grand Prix 2015 slog alle rekorder. Bellahøj Park fik besøg af flere racerbiler, flere deltagere og flere tilskuere end nogensinde før. Også velgørenhedseventen Race for Riget satte ny indsamlingsrekord.

Det var femtende gang Copenhagen Historic Grand Prix blev afholdt i København, og tredje år Bellahøj Park var vært for det særlige kulturarrangement, hvor historisk motorsport blev hyldet hele weekenden af hele 33.500 tilskuer, hvilket er ny rekord.

Copenhagen Historic Grand Prix opnåede også en anden flot rekord i weekenden. I velgørenhedsarrangementet Race for Riget blev der i alt kørt 599.000 kroner ind til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, hvilket overgår sidste års rekordbeløb med mere end 150.000 kroner.

Men knapt er det ternet flag svunget for sidste gang i weekenden, den sidste champagne sprøjtet og de sidste pokaler delt ud, før planlægningen til næste års Copenhagen Historic Grand Prix kan begynde.

Først og vigtigst er fastsættelse af en dato for begivenheden. I 2016 vil Copenhagen Historic Grand Prix blive afholdt i weekenden den 30.-31. juli. Når det er på plads, kan forberedelserne for alvor begynde at fylde brændstof i alle planlægningscylinderne.

Foruden arbejdet med at sikre et flot og spændende løbsprogram, arbejder organisationen bag CHGP kontinuerligt på at udvikle de udstillings- og familieaktiviteter, der tilbydes de tusindvis af gæster, der er blevet en del af CHGP.

Vi har lagt os i selen for at overgå os selv i 2016 – og derfor glæder det os ekstra meget at mærke, den positive opbakning til næste år event. Selv om der stadig er knap 11 måneder til Copenhagen Historic Grand Prix igen fylder luften over Bellahøj Park med racerbrændstof, er der allerede nu indgået aftaler med firmaer, sponsorer og samarbejdspartnere, der ønsker at være involveret i CHGP 2016.

Vil du eller din virksomhed også gerne vil høre nærmere om mulighederne for udstilling eller event til CHGP, kan vi kontaktes på telefon: 86 51 99 29 eller email: info@chgp.dk.

På gensyn i 2016.