De største racerstjerner bakker op om Race for Riget
Audi R8 LMS GT4

De største racerstjerner bakker op om Race for Riget

I forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix den 4.-5. august trækker de bedste danske racerkørere og deres kollegaer i køredragten for at samle penge ind til velgørenhed i Race for Riget, hvor publikum kan købe en passagertur.

Race for Riget er blevet et tilbagevendende indslag i Copenhagen Historic Grand Prix og en fantastisk mulighed for tilskuerne til at komme helt tæt på alle de professionelle racerkørere. I én time, både lørdag og søndag, er det muligt for alle besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix at købe en køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til velgørenhed.

Siden Race for Riget første gang rullede ud af pitten i 2010, er den samlede donation til velgørende formål løbet op på knapt 3 millioner kroner. I år vil det indsamlede beløb blive doneret ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Den 4-dobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen er ambassadør for Race for Riget, men den danske racerkører kører løb i USA for Corvette Racing i samme weekend. Heldigvis kan Race for Riget trække på en perlerække af prominente racernavne blandt andre den 9- dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen, Formel 1-stjernen Kevin Magnussen, Porsche fabrikskører Michael Christensen, Dennis Lind, John Nielsen og mange flere.

Mens Kevin Magnussen kører Ferrari 458 GT2 er Le Mans-vinder Michael Christensen bag rattet af en Porsche 991 GT3.2 og Tom Kristensen på plads i en Audi R8 LMS. Den baghjulstrukne Audi R8 LMS ultra vejer blot 1.225 kg, og er udstyret med en 5,2-liters V10-motor med op til 585 hk, hvilket giver en topfart på 305 km/t.

Billetter til Race for Riget købes i løbsweekenden i Ryttergårds-området benævnt R2. Billetsalget begynder både lørdag og søndag morgen den 4.-5. august kl. 09.00 i Race for Rigets billetvogn, og der kan købes billet i tre forskellige kategorier startende med 1.000 kr. (Bronze), 1.500 kr. (Sølv) og 2.500 kr. for Guld-kategorien, hvor det endvidere er muligt at vælge sin yndlingschauffør – så længe der er ledige billetter.

Så er drømmen at sidde helt tæt på Tom Kristensen, Kevin Magnussen eller en anden af de danske racerstjerner, er Race for Riget en enestående chance. Hvis du tøver for længe, har de forladt pitten med en anden …

Se alle biler i Race for Riget her: http://www.chgp.dk/race-for-riget-2018/