De største racerstjerner bakker op om Race for Riget

De største racerstjerner bakker op om Race for Riget

Til Copenhagen Historic Grand Prix den 3.- 4. august 2019 trækker de bedste danske racerkørere og deres kollegaer i køredragten for at samle penge ind til velgørenhed i Race for Riget, hvor publikum kan købe en adrenalinfyldt passagertur. 

Til fordel for velgørenheden er Race for Riget blevet et tilbagevendende indslag i Copenhagen Historic Grand Prix og en fantastisk mulighed for tilskuerne til at komme helt tæt på alle de professionelle racerkørere. I én time, både lørdag og søndag, er det muligt for alle besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix at købe en køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til velgørenhed.

Race for Riget rullede første gang ud af pitten i 2010, og siden er den samlet donation til velgørende formål løbet op på knapt 3,5 millioner kroner. Alle indsamlede midler i forbindelse med dette års arrangement doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet. 

Den 4-dobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen er ambassadør for Race for Riget, men den danske racerkører kører løb i USA for Corvette Racing i samme weekend. Heldigvis kan Race for Riget trække på en anden ambassadør, nemlig Tom Kristensen, samt den nykårede verdensmester i sportsvogne, Porsche fabrikskører Michael Christensen, og en perlerække af andre prominente racernavne blandt andre Ferrari-kører Mikkel Mac, racerkvinden Michelle Gatting, Ronnie Bremer og mange flere.

Billetter til Race for Riget købes i løbsweekenden i Ryttergårdens område R2. Billetsalget begynder både lørdag og søndag morgen den 3.- 4. august kl. 09.00 i Race for Rigets billetvogn, og der kan købes billet i tre forskellige kategorier til hhv. 1.500 kr. (Bronze), 2.000 kr. (Sølv) og 3.000 kr. for Guld-kategorien. Det er muligt i både Guld og Sølv-kategorien at vælge din yndlingschauffør – så̊ længe der er ledige billetter.

Så er drømmen at sidde helt tæt på Tom Kristensen, Michael Christensen eller en anden af de danske racerstjerner, er Race for Riget en enestående chance. Hvis du tøver for længe, har de forladt pitten med en anden…!

Se alle biler i Race for Riget her: http://www.chgp.dk/race-for-riget-2019/

Foto: Kasper Løtjved