You are currently viewing DTC-mesteren fra 2017 deltager i Royal Pro/Am til CHGP
Lasse Sørensen på podiet til CHGP i 2018

DTC-mesteren fra 2017 deltager i Royal Pro/Am til CHGP

Den tidligere mester i MASCOT DTC, Lasse Sørensen, er blandt den perlerække af danske og udenlandske racerkørere, som stiller til start i Royal Pro/Am til Copenhagen Historic Grand Prix den 3.-4. august i København. 

I den publikumsvenlige Royal Pro/Am klasse, hvor en professionel deler racerbil med en dygtig amatør, danner Lasse Sørensen makkerpar med Jan Struve. De to skal køre i en Lotus Cortina, som også er den biltype, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim anvender i weekendens løb.

Trods sin unge alder på blot 22 år har Lasse Sørensen allerede et imponerende racer-CV med mange løbssejre og mesterskabstitler. Sørensen startede sin karriere i gokart og skiftede i 2012 til Formel Ford. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent og i 2014 vandt Lasse Sørensen det Franske F4 mesterskab. Efter yderligere to år i Formel biler fik Lasse i 2016 tag over hovedet, da han skiftede til den danske MASCOT DTC-serie. Resultaterne kom øjeblikkeligt, og allerede året efter vandt Sørensen mesterskabet sammen med Team Flexlease.nu / Strøjer Tegl.

I indeværende sæson har Lasse Sørensen med support fra Team Flexlease.nu / Strøjer Tegl skrevet kontrakt med det Østrigske Team DEXWET DF1 Racing om en fuld sæson i det europæiske NASCAR mesterskab. Mesterskabet køres med fuldt felt, 32 biler, på forskellige baner rundt om i Europa, og er en pendant til den Amerikanske NASCAR serie. I serien deltager bl.a. tidligere Formel 1 verdensmester Jacques Villeneuve plus en række amerikanske NASCAR stjerner.

Som bonusinfo er det værd at nævne, at Lasse Sørensen er lillebror til Aston Martin fabrikskøreren Marco Sørensen, som i 2016 vandt VM for professionelle sportsvognkørere i ”Danetrain”, sammen med sin makker Nicki Thiim.