Et lille indslag til CHGP der gør en stor forskel

Et lille indslag til CHGP der gør en stor forskel

Målt i tid fylder Race for Riget ikke synderligt meget i det timelange motorprogram, der både lørdag og søndag er på plakaten til Copenhagen Historic Grand Prix. Til gengæld har de store pengebeløb, som indsamles hvert år i velgørenhedsarrangementet, hvor publikum kan købe sig til en køretur rundt på Bellahøj Park som passager, en kæmpe betydning hos BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, der ubeskåret modtager alle indkørte midler.

I forbindelse med et besøg hos BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet i starten af maj fik daglig leder, Charlotte Blix overrakt gaver og billetter til dette års CHGP den 3.-4. august. Her blev det fortalt, at de indsamlet midler fra 2018 blandt meget andet var blevet brugt til følgende:

– Indkøbt af endnu en El ladcykel (så de nu har 2)

– Musikanlæg til Hr. Berg (BørneUnge Cafe)

– Nye spil (både bræt, PlayStation og computer)

– LIFE – Camp for ca. 15 unge i luksussommerhus med forskellige aktiviteter. (LIFE = Læring, Involvering, Fællesskab, Empowerment), det var første gang, at de havde lavede denne Camp og det havde været en succes.

Siden Race for Riget første gang rullede ud på asfalten til Copenhagen Historic Grand Prix i 2010 er mere end 3 millioner kroner doneret til velgørenhed. Som organisation sender vi en stor tak til ikke kun de mange passagerer, som gennem årerne har købt en adrenalinfyldt køretur, men også til de mange danske og internationale racerstjerner, som har doneret deres tid og kørehandsker til formålet samt de bilimportører og -mærker, som har leveret de nyeste, fedeste og mest fascinerende sportsvogne nogensinde lavet.

Donationerne fra Race for Riget GØR en forskel for de børn og unge, som har deres gang på Rigshospitalet.