For fjerde år i træk deltager TOTAL som sponsorpartner på CHGP

For fjerde år i træk deltager TOTAL som sponsorpartner på CHGP

Editorial med Franck Maurin, administrerende direktør Total Nordic om hvorfor, Total Denmark er sponsor af Copenhagen Historic Grand Prix.

 ”Involvering i motorsport ligger dybt i TOTAL’s rødder. TOTAL har været teknisk partner og aktiv inden for motorsport i mere end 45 år og har udviklet motorolier og smøremidler og testet dem i internationale racerløb.

 

Racerbanen er det ultimative laboratorium for udvikling af morgendagens olieprodukter til den almindelige bilist. En uadskillelig del af ” TOTAL´S” strategi er den dedikerede støtte til, og samarbejde med, nogle af de mest populære motorsportsklasser herunder LeMans og Rally. Ved at teste produkterne i racerløb opnår TOTAL erfaringer som vi kan trække på i vores tætte samarbejde med bilfabrikanter i hele verden.

CHGP er en fantastisk motorsport event, der samler fans, familier og fagfolk som har interesse og passion for motorsport og biler. Derudover ser vi også CHGP som en unik mulighed for at fremhæve det succesrige partnerskab mellem TOTAL og Aston Martin Racing Team, der er blevet kronet som verdensmestre i FIA World Endurance Championship i 2016.

Vi kommer til at have teamets Aston Martin Vantage GTE #95 racerbil stående på TOTAL’S stand. De to danske Aston Martin-kører, Marco Sørensen og Nicki Thiim kommer forbi i løbet af weekenden for at hilse på fans og samarbejdspartnere.

Dette er faktisk fjerde år, at TOTAL Danmark deltager som sponsorpartner på Copenhagen Historic Grand Prix. Det er vigtigt for os at vise, at TOTAL Danmark er lokalt repræsenteret og det giver CHGP os mulighed for at gøre. Vores tilstedeværelse på Bellahøj Park øger i høj grad kendskabet til vores brand herunder vores smøremidler og mærkerne TOTAL og Elf, hvilket giver os mulighed for at fremme vores globale partnerskaber inden for motorsport. Men vigtigst af alt giver det os mulighed for at dele en unik oplevelse med vores kunder og besøgende.

Vi glæder os til en fantastisk oplevelse i august.”