Forkæl dig selv med Grand Prix Club til CHGP 2017

Forkæl dig selv med Grand Prix Club til CHGP 2017

Den bedste måde at opleve motorsport på er naturligvis ”live”, hvor lyden fra de skrigende motorer blander sig med duften af varm metal, mens røgen fra de bløde racerdæk vælter ud af racerbilernes skærmkasser.

Stående bag sikkerhedshegnet med øjnene dybt fokuseret på banen. Eller oppe fra en sidetribune, hvor oversigtsforholdene er endnu bedre. I tilskuerens rolle er du sikret optimale betingelser for en ekstraordinær oplevelse, når du er til motorløb.

I forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix, der afholdes den 5.-6. august på Bellahøj Park kan du som tilskuer desuden forkæle dig selv og dine gæster ekstra godt med en billet til Grand Prix Club.

Grand Prix Club er det mest eksklusive område til CHGP, og der er kun et begrænset antal billetter til salg. Foruden entré til CHGP, begynder du som billetindehaver til Grand Prix Club, dagen med en stor morgenbuffet. Efter den første kaffe er skyllet ned, og de første tidstagninger er kørt, kan man i middagspausen sætte sig til bords og nyde en smagfuld og veltilberedt frokostbuffet.

De mange forskellige racerløb, der køres til Copenhagen Historic Grand Prix kan enten følges rundt på banen eller man kan tage plads på den eksklusive VIP-tribune, der er del af det aflukkede område, kun for dig med Grand Prix Club-billet. Det er også muligt at følge løbene på egen opstillet storskærm, der er placeret umiddelbart på den modsatte side af siddetribunen i Grand Prix Club-området.

Hen på eftermiddagen serveres der kaffe og kage, og der er vand, øl og vin hele dagen igennem.

Og det bedste af det hele: Det koster væsentlig mindre end en konkurrencedygtig racerbil, at få en Grand Prix Club-oplevelse til CHGP. Prisen i 2017 er blot 1.295 kr. pr. dag, alt inklusiv.

Du køber din Grand Prix Club billet her: http://www.billetlugen.dk/da/event/copenhagen-historic-grand-prix-2017/billetter