Frivillig til Copenhagen Historic Grand Prix? Vi har brug for din hjælp!

Frivillig til Copenhagen Historic Grand Prix? Vi har brug for din hjælp!

Har du også tænkt på, hvordan maskinrummet i CHGP-organisationen arbejder? Overvejet, hvordan det vil være at hjælpe til, når København den første weekend i august inviterer til historisk motorløb på Bellahøj? Måske skal du være en del af vores store team af frivillige, som år efter år er med til at sikre en fantastisk afvikling af Copenhagen Historic Grand Prix.

For groft sagt ville der ikke være et motorløb uden de frivilliges enorme og ihærdige indsats. Det lyder som en kliché, men det er et simpelt faktum, at de mange frivillige, som hvert år medvirker til at skabe og afholde Copenhagen Historic Grand Prix, er den afgørende forudsætning for en succesfuld weekend. 

Når Copenhagen Historic Grand Prix afholdes den 3.-4. august i år, spiller de mange frivillige hver især en vigtig rolle, når mere end 220 racerkørere og 40.000 tilskuere finder sammen for at køre historisk motorløb på Bellahøj Park. Siden CHGP startede tilbage i 1996 har eventen afholdt snart 20 vellykkede sæsoner, ikke mindst grundet indsatsen fra de mange dygtige og kompetente frivillige.

Hos CHGP er det hensigten at skabe en enestående begivenhed, hvor de frivillige har mulighed for at tænke ud af boksen og bidrage til at skabe Danmarks bedste familiebegivenhed inden for motorsport. Derudover har de frivillige en unik mulighed for at opleve Grand Prix’et fra første parket og indgår i et særligt sammenhold af fantastiske mennesker.

Under Copenhagen Historic Grand Prix kan de frivillige kendes på deres særlige, farvede poloshirts med CHGP-logo på brystet. De frivillige tager imod gæster og tilskuere ved indgangene, kontrollerer billetter på tribunepladserne, sørger for forplejning ved madstationerne og varetager utallige andre små, mellem og store opgaver. 

Det er også de frivillige, der bygger den 2,4 kilometer lange racerbane og piller den ned igen Og at følge anlægsarbejdet af racerbanen på Bellahøj Park er fascinerende. På under en uge bygger omkring 50 frivillige entusiaster racerbanen med områdehegn, sikkerhedshegn, autoværn, betonklodser, dækbarrierer og waterwalls. Der skal også etableres 4 broer, som giver tilskuerne mulighed for at krydse over banen, når de skal ind og se motorløb. Der opstilles boder med mad og drikke og restauranter til de, der ønsker at sidde ned. Og toiletter i massevis. Der trækkes kilometervis af elkabler, så der er strøm til alle. Tribuner opsættes sammen med lydanlæg og storskærme, hvorpå alle siddende gæster kan følge løbene på nærmeste hold. Der rejses telte til udstillere, kørere og sponsorer. Der ophænges skilte og ikke mindst banner-reklamer, som er en del af det økonomiske grundlag for arrangementet. Når det hele er overstået søndag aften, og der for sidste gang er viftet af med det ternede flag, tager det blot to dage for de frivillige at afmontere hele herligheden igen.

Hvert år giver Copenhagen Historic Grand Prix omkring 500 frivillige mulighed for at blive en del af årets største danske motorsportsbegivenhed ved at hjælpe til i forskellige kategorier/arbejdsområder fra, banebyggere til logistik, publikumsservice, eventservice, Historic Car Park og CHGP-sekretariatet.

Vores frivillige gør en kæmpe forskel. Og hvis du har lyst, kan du også være med på holdet af frivillige. Besøg vores hjemmeside via linket herunder. Her kan du finde meget mere information om at blive frivillig til Copenhagen Historic Grand Prix 2019.

https://www.chgp.dk/volunteer-2019/

Vi håber, at Du vil være en del af vores team!