Frivillige er en nøglebrik til CHGP

Frivillige er en nøglebrik til CHGP

De er der, alle vegne, og du kan tydeligt kende dem på deres røde polo-shirts med CHGP logo på brystet. De tager pænt imod gæster og tilskuere ved indgangen, kontrollerer billetter på tribunepladserne, sørger for forplejningerne og varetager utallige andre små, mellem og store opgaver. Vi taler naturligvis om de hundredevis af frivillige, der år efter år er en essentiel grundpille i Copenhagen Historic Grand Prix.

 

Det er også de frivillige, der bygger den 2,4 kilometer lange racerbane, og piller den ned igen. Og det at følge anlægsarbejdet af racerbanen på Bellahøj Park er meget fascinerende. På blot en uge bygger godt 50 frivillige entusiaster racerbanen med områdehegn, sikkerhedshegn, autoværn, betonklodser, dækbarrierer og waterwalls. Der skal etableres 4 broer så tilskuerne kan komme over banen, når de skal ind og se race. Der opstilles boder med mad og drikke og restauranter til de, der ønsker at sidde ned. Og toiletter i massevis. Der trækkes kabler så der er strøm til alle. Tribuner opsættes sammen med lydanlæg og storskærme. Der rejses telte til udstillere, kørere og sponsorer. Der ophænges skilte og ikke mindst banner reklamer, som er en del af det økonomiske grundlag for arrangementet. Når det hele er overstået søndag aften og der for sidste gang er viftet af med det ternede flag, tager det blot to dage for de frivillige at afmontere hele herligheden igen.

Uden de frivillige var der intet motorløb.

 

For det er uomtvisteligt at de frivillige alle sammen har en uvurderlig rolle, når mere end 200 racerkørere og 30.000 tilskuere finder sammen i den første weekend i august for at køre klassisk motorløb på Bellahøj Park. Siden CHGP startede tilbage i 1996 har eventen afviklet 14 vellykkede sæsoner, grundlæggende grundet vores effektive og kompetente frivillige. Vi har skabt en unik begivenhed, hvor vi giver vores frivillige rum til at, tænke ud af boksen og bidrage til at skabe Danmarks bedste familiebegivenhed. Derudover oplever vores frivillige Grand Prix’et på første parket, og indgår i et særligt sammenhold af fantastiske mennesker.

 

Hvert år tiltrækker Copenhagen Historic Grand Prix imellem 500-600 frivillige, der hjælper til i seks forskellige kategorier/arbejdsområder lige fra banebygger til logistik, publikumservice, eventservice, Historic Car Park og CHGP sekretariat.

 

Vores frivillige er med til at gøre en forskel. Og du kan også være frivillig, hvis du har lyst.

 

Besøg vores hjemmeside på dette link for mere information om frivillig til CHGP 2015.

 

Vi håber at se dig!