Gense ”Familien Magnussen” og få et gensyn med Copenhagen Historic Grand Prix 2016

Gense ”Familien Magnussen” og få et gensyn med Copenhagen Historic Grand Prix 2016

Fik du ikke set ”Familien Magnussen” i denne uge, kan det bl.a. genses online. I ugens afsnit kører Jan Magnussen race på Bellahøj Park til CHGP 2016.

‘Familien Magnussen’ er navnet på en ny dansk dokumentar, som tager seerne helt tæt på Jan Magnussen og familien omkring. Serien løber over fem afsnit og havde premiere på Kanal 5 i starten af februar.

I andet afsnit, vist onsdag den 15. februar på Kanal 5, følger vi Jan Magnussen og hans racerteam, Magnussen Racing Experience, der er til start i DTC løbene i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix i 2016.

Den klassiske Københavnerbegivenhed er ikke ukendt for Jan Magnussen, der i en længere årrække har været en publikumsyndling både igennem sin deltagelse i opvisningsløbet Royal Pro/Am samt sin involvering i Race for Riget. Den populærere danske racerstjerne er en uvurderlig støtte og ambassadør for velgørenhedsarrangement Race for Riget, hvor der samles penge ind til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

I ‘Familien Magnussen’ møder man også en række af de personer, som på den ene eller anden måde spiller en afgørende rolle for Jan Magnussens karriere og projekter. Det er lige fra barndomsvenner, mekanikere og ingeniører til den nærmeste familie – hustruen Christina og børnene Luca og Millie, som for længst er blevet vant til et liv med rejser til alverdens racerbaner.

”Det er en dokumentar, som skildrer et lidt anderledes familieliv, hvor motorsporten er omdrejningspunktet. Nogle vil nok korse sig over, hvad vi har måttet lade komme i anden række, men sådan er betingelserne i vores verden,” forklarer Jan Magnussen om programmet.

Programmet er samtidig en mulighed for almindelige mennesker at kigge med bag kulisserne og få et indblik i, hvad der foregår omkring en familie, som er dybt forankret i motorsporten.

Næste afsnit af ”Familien Magnussen” vises på Kanal 5 onsdag den 22. februar kl. 22.00. Du kan også gense de andre episoder her: http://www.dplay.dk/familien-magnussen/