Glemmer du (solcremen), så husker vi!

Glemmer du (solcremen), så husker vi!

Til august, når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen, er der bestilt godt vejr! Solen skinner (forhåbentlig) fra en skyfri himmel, og stemningen er i top! Familien er samlet, der er fart over feltet, og alt er godt – og så er det let at glemme solcremen… Men fortvivl ikke! Derma Sun er nemlig til stede som sponsor på Copenhagen Historic Grand Prix og sørger for at beskytte både frivillige, deltagere og tilskuere med solcreme.

Det er 3. år i træk, at Derma Sun er sponsor ved Copenhagen Historic Grand Prix. Og det er de, fordi det giver go’ mening at sætte fokus på sikkerhed i solen!

Marketingchef i Derma, Mette Bohnstedt, siger:

”Det er let at glemme solcremen sådan en dag. Faktisk viser en undersøgelse foretaget af Derma og Børneulykkesfonden i år, at hver fjerde forældre ofte glemmer at smøre deres børn med solcreme, inden de sender dem afsted om morgenen. Men solcreme er nødvendig, selv på en overskyet dag. Det er nemlig ikke temperaturen, som er afgørende for, om solen brænder – man kan også blive solskoldet, selvom det er overskyet.”

Og det er ikke kun børnene, der skal huske solcremen! Mange, og måske mænd især, smører først huden, når den er blevet rød og forbrændt, men så er skaden desværre allerede sket. Det kan godt være, at det i bilsporten er fedt med en god dæk-brænder, men når det gælder huden, signalerer rød fare og stop! På en sommerdag er der først grønt lys til at opholde sig i solen, når huden er godt beskyttet med solcreme.

”Mænd skal være særligt opmærksomme på at beskytte isse, nakke, ører og pande, da det er på disse udsatte steder, at mænd typisk får konstateret hudkræft eller modermærkekræft. Det er en rigtig god idé at smøre med solcreme hjemmefra, da mange mænd ellers ikke altid får det gjort, før det er for sent. Men vi ses derude, og glemmer I, så husker vi!”, slutter Mette Bohnstedt, og ønsker alle en rigtig god, solrig dag ved CHGP.

 Derma anbefaler:

Dyrk din hud, som du dyrker din bil

  • HUSK de 3 S’er: Skygge, Solhat og Solcreme
  • 20 ml solcreme til en børnekrop
  • 40 ml solcreme til en voksenkrop
  • Påfør solcreme 15 min. (fjern komma) før du skal i solen

Få flere gode råd om solbeskyttelse på www.derma.dk og www.solsikker.com, og følg med på Derma Facebook (@derma.dk) og Derma Instagram (Derma Official)

Køb Derma solcreme her