Grønt lys til Copenhagen Historic Grand Prix 2019

Grønt lys til Copenhagen Historic Grand Prix 2019

Copenhagen Historic Grand Prix tager lørdag morgen hul på 2019-versionen af den historiske begivenhed, og på område ved Bellahøj er et rekordstort antal udstillere klar til at tage imod de titusindvis af gæster og publikum, som over weekenden forventes at besøge den tidligere Dyreskueplads, der er fundamentet for det enorme udstillingsområde, ryttergård og Bellahøj Park, som racerkørerne til arrangementet for længst har døbt den godt 2,4 km lange racerbane i København.

Et rekordantal historiske racerbiler er tilmeldt i fem historiske racerklasser, flankeret af den moderne Legend- og Super GT-serie samt opvisningsløb og velgørenhedsarrangementet Race for Riget, hvor publikum kan købe en passagertur ved siden af en racerkører. Alle indkørte midler i Race for Riget doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, der siden 2010 har modtaget knap 3,5 millioner kroner i donation.

Det store deltagerantal er igen i år ny rekord for det københavnske by-løb, der afholdes for 19. gang i Hovedstaden og CHGP håber, at dagens mange indslag vil være til stor underholdning for publikum. Som vanlig bliver ét af højdepunkterne det traditionsrige Royal Pro/Am løb, hvor en professionel racerkører deler racerbil med en amatør. Det er også her, at Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og den 9-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen er til start. Andre store navne i klassen er den nykåret danske verdensmester og Le Mans-vinder Michael Christensen samt de to tidligere Audi-piloter Frank Biela og Dindo Capello.

Vejrudsigten lover tørvejr og solskin over Bellahøj Park over hele weekenden, hvor programmet begynder lørdag morgen kl. 8.30 og sidste finale heat er kørt søndag kl. 17.12.

Billetter kan købes direkte ved de fire indgange til området eller online https://www.chgp.dk/tickets/

Vi glæder os til at se Jer!