Hovedpræmien til Copenhagen Historic Grand Prix er et eksklusivt ur fra Tissot

Hovedpræmien til Copenhagen Historic Grand Prix er et eksklusivt ur fra Tissot

Det fascinerende urværk og motorsport har delt en stærk forbindelse i årtier, hvor væddeløb og højtlydende sportsvogne ofte fungerer som en direkte inspirationskilde for armbåndsurets design og opbygning. I de tidlige år, inden moderne tidtagningsudstyr kom i brug, blev motorsportsuret anvendt til at udregne en kørers gennemsnitsfart med høj præcision.

Urets indtog i motorsportens fascinerende univers kan spores helt tilbage til 1930’erne, og opmærksomheden omkring mandens ur i motorsport er stærkere end nogensinde. Igennem årerne har uret udviklet sig til et uundværligt tilbehør på racerbanen, hvilket kun understreges af de største mærkers involvering i motorsport på absolut højeste niveau. Flere af de mest legendariske racerløb i verden begaver de vindende racerkørere med eksklusive ure som hovedpræmier, og at vinde dem, er yderst eftertragtet. Tænk f.eks. på Daytona 24 timers løbet, hvor både Jan Magnussen og Michael Christensen har vundet en klassesejr og således et af de meget eftertragtede ure.

Til Copenhagen Historic Grand Prix 2017 er det schweiziske Tissot, der er leverandør af hovedpræmien. Foruden hæder, en pokal fra Rosendahl og den medfølgende ære vinder finalevinderne i de deltagende klasser et Tissot V8 armbåndsur.

Tissot V8 er inspireret af vintage biler. Den perforerede læderrem understreger det sporty retro look og skiven giver minder om vintage bilernes instrumentbræt. Uret har kronograf med SPLIT funktion og 1/10 sekund tællere.

Schweizisk arv er Tissots hjerte og er det, der giver mærket dets omdømme. Plusset i Tissots logo symboliserer den Schweiziske kvalitet og pålidelighed, som Tissot har vist siden 1853. Urene, som sælges i mere end 160 lande, er autentiske og benytter specielle materialer, avancerede funktioner og grundigt design. Tissot er udnævnt tidstager og partner i mange discipliner, som inkluderer basketball med NBA, FIBA og CBA, Cykling med Tour de France og UCI World Cycling Championships, motorsport med MotoGPTM og FIM Superbike Championship, Rugby med 6 nations Championship, TOP14, de europæiske Rugby mesterskaber og Cup. Endvidere er Tissot også officiel tidstager i verdensmesterskaberne i fægtning, ishockey og til AFL.

For mere information om Tissot: https://www.tissotwatches.com/