Igen i år vil den danske Land Rover importør etablere en helt særlig offroad-bane

Igen i år vil den danske Land Rover importør etablere en helt særlig offroad-bane

Copenhagen Historic Grand Prix er meget mere end motorløb i mange historiske og moderne racerklasser. CHGP indeholder nemlig også et stort familieområde med spændende aktiviteter og udstilling af biler, udstyr og meget andet. Én af udstillerne er British Car Import A/S, som varetager importen af Jaguar og Land Rover i Danmark, som gentager sidste års store succes.

Foruden en udstilling af forskellige nye Jaguar og Land Rover modeller vil der på området være mulighed for at opleve den særlige Land Rover Experience.

Land Rover Experience – LRE i forkortelse – er en mobil terrænbane skabt for at give gæsterne en ægte føling med Land Rover modellernes unikke køreegenskaber. Kunstigt skabte forhindringer giver den mest reelle oplevelse af en Land Rover, uden at skulle igennem mudder, vand og generelt vanskeligt terræn.

Den mobile terrænbane består af tre forhindringer som er specielt designet for at give et indtryk af, hvor avancerede de moderne Land Rover modeller er, og hvordan bilernes hjælpe- og assistancesystemer virker.

Den mobile terrænbane indeholder følgende elementer:

Hjulvandring: Her kommer bilen igennem en forhindring, hvor 2 af bilens hjul vil hænge frit i luften.

Trailer rampe: Bilen kører op ad en voldsom stigning og derefter ned igen. Stigningen ser umiddelbart ikke ud af meget, når man står som tilskuer, men fornemmelsen og oplevelsen af forhindringen fra bilens kabine, vil dog være en helt anden.

Sidehældning: Bilen kører op på en rampe, hvor 2 af bilens dæk er placeret på rampen og de sidste 2 er placeret på jorden.

Der vil være uddannede instruktører ved terrænbanen, ligesom offroad uddannede instruktører vil befinde sig bag rattet. Alle, som har lyst og mod på at få en tur som passager igennem forhindringerne, har mulighed for dette. Det er helt gratis at opleve Land Rover Experience.