Klasse A for historiske biler helt op til 1960 i paradekørsel til CHGP
CHGP 2015, Lørdag, Harry Lund

Klasse A for historiske biler helt op til 1960 i paradekørsel til CHGP

Der bliver historisk vingesus til Copenhagen Historic Grand Prix, når biler fra perioden før og efter Anden Verdenskrig sendes rundt på Bellahøj Park. I klasserne A1 og A2 vil fortidens ædle racerbiler være inddelt i henholdsvis perioden før 1939 og i årene mellem 1939 og 1947.

Sammenlignet med tidligere år vil de to klasser ikke køre tællende løbsheat i weekenden den 30.-31. juli, når CHGP afholdes, men derimod paradekørsel efter safetycar rundt på den 2,4 kilometer lange racerbane både lørdag og søndag.

Justeringen i afviklingsformatet sker på opfordring og ønske fra flere bilentusiaster med historiske biler fra den nævnte periode. Ligeledes åbner det mulighed for at biler helt op til 1960 kan køre med i dette unikke opvisningsfelt. Dermed kan alle, der deltager i den klassiske Københavner begivenhed vise de flotte biler frem til tilskuer og gæster.

De ældste biler til Copenhagen Historic Grand Prix er fra en tid, hvor ingeniørkunst og innovation for alvor gnistrede i tændrørene. Vi glæder os til at præsentere flotte bil-konstruktioner fra mærker som Reiley, MG, Alfa Romeo, Lancia, og Bugatti i opvisningen i klasse A1 og A2.

Deltagelse i paradekørsel for historiske biler op til 1960 koster 1.000 kr. Der medfølger en weekend billet til køreren og det er tilladt at have en passager med i bilen.

Tilmelding via dette link: http://www.chgp.dk/produkt/deltagergebyr-a2-historiske-biler-op-til-1947-open-single-and-two-seaters/