Køb din CHGP-billet i påsken og vind en luksus opgradering til den populære VIP Grand Prix Club.

Køb din CHGP-billet i påsken og vind en luksus opgradering til den populære VIP Grand Prix Club.

Gæk-Gæk-Gæk – vores navn det står med prikker. Pas på de ikke stikker. I anledning af påsken uddeler Copenhagen Historic Grand Prix et særligt påskeæg til to heldige vindere.

For at deltage i konkurrencen skal du købe din billet (eller billetter!) til sommerens historiske racerweekend senest 2. påskedag. Copenhagen Historic Grand Prix trækker efterfølgende lod blandt alle billetkøb, og hos 2 heldige vindere bliver de købte billetter* opgraderet til Grand Prix Club billetter, som giver adgang til det mest eksklusive område på CHGP**.

Grand Prix Club har en værdi af 1.395 kr. pr. billet.

Du køber dine billetter til CHGP via hjemmesiden: www.chgp.dk

Held og lykke i konkurrencen og rigtig god påske!

 

*Maks. 5 billetter pr. køb kan opgraderes til GPC-billetter.

**Foruden entré til CHGP, får man som billetindehaver til Grand Prix Club en stor morgenbuffet til at starte dagen på. Når den første kaffe er skyllet ned og de første tidtagninger er kørt, kan man i middagspausen sætte sig til bords og nyde en lækker frokostbuffet. Alle løb kan følges tæt på banen eller man kan tage plads på den eksklusive VIP-tribune, der er en del af det aflukkede område kun for Grand Prix Club. Det er også muligt at følge løbene på GPC’s egen storskærm.