Køb flot merchandise fra CHGP i vores webshop

Køb flot merchandise fra CHGP i vores webshop

Traditionen tro har Copenhagen Historic Grand Prix designet en helt ny kollektion af merchandise i forbindelse med det historiske racerløb i weekenden den 4.-5. august i København.

Poloshirt

Poloshirten, som vi kender den i dag, er oprindelig designet af den franske tennisstjerne Réne Lacoste og blev vist første gang i 1926. Siden er en poloshirt blevet et must-have i enhver mands garderobe. En poloshirt fra CHGP sender signal om motorsport og mikser sin blålige grundfarve med et strejf af rødt og hvidt. OBS! Sælges først fra løbsweekenden i vores merchandise shop på Bellahøj Park.

Pris: 350 kr.

 

T-shirt

Hvis der er noget, som alle mænd med garanti har i deres garderobe, er det en T-shirt. Siden 60’erne har t-shirten været en essentiel del af den mandlige garderobe, efter store ikoner som James Dean og Marlon Brando gjorde den cool og tilgængelig. Med en fed t-shirt kan du nemt skabe et cool og afslappet look og vores CHGP T-shirt passer perfekt til et par jeans.

Pris: Fra 200 kr.

 

Kasket

Årets CHGP kasket er holdt i samme farvekombinationer som vores poloshirt: Mørkeblå med hvid- og sortternet skygge og logo på fronten. Perfekt til at skygge for solen og til at skabe et stilfuldt men afslappet look.

Pris: 150 kr.

 

Paraply

Når det regner, er det altid rart med en paraply. Forhåbentlig bliver det ikke nødvendigt at slå den op i weekenden, hvor Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen i København, men uanset hvornår du bruger den, vil den emme af motorsport.

Paraply: 200 kr.

 

Du kan købe ovenstående merchandise og mange andre accessories samt de legendariske løbsplakater i vores webshop.

http://www.chgp.dk/shop/