Michael Christensen vinder fantastisk sejr på Le Mans!
Porsche 911 RSR, Porsche GT Team (92), Michael Christensen (DK), Kevin Estre (F) Laurens Vanthoor (B), Le Mans 2018

Michael Christensen vinder fantastisk sejr på Le Mans!

Michael Christensen sikrede sig søndag eftermiddag karrierens største triumf, da den 27-årige Porsche fabrikskører vandt GTE Pro-klassen på Le Mans. Sammen med sine to teamkollegaer Kévin Estre og Laurens Vanthoor kørte trioen fejlfrit igennem løbets 24 timer og vandt foran søsterbilen (Porsche #91) og Ford GT på tredjepladsen. Det var Michael Christensens første sejr i den franske klassiker i fjerde forsøg.

Michael Christensen har de seneste par år været én af mange stjernekørere, som publikum har kunnet opleve til Copenhagen Historic Grand Prix, og fra organisationen bag skal der lyde et meget stort tillykke til danskeren med den imponerende bedrift i det legendariske langdistanceløb.

Michael vil naturligvis blive fejret ved sensommerens kommende CHGP 2018 den 4.-5. august, hvor den nykårede Le Mans-vinder igen er til start i en historisk Porsche 911 i Royal Pro/Am samt i velgørenhedsarrangementet Race for Riget, hvor publikum kan købe en tur i passagersædet i en lynhurtig sportsvogn fra Porsche.

Kevin Estre (F), Michael Christensen (DK), Laurens Vanthoor (B) (l-r), Le Mans 2018

Tillykke med en fantastisk flot sejr Michael Christensen!